banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor moralsiz başladı

Ligde haftayı İstanbulspor beraberliği ile noktalayan Samsunspor, bu sabah rejenarasyon antrenmanı yaptı.

banner269

Samsunspor moralsiz başladı

Ligde haftayı İstanbulspor beraberliği ile noktalayan Samsunspor, bu sabah rejenarasyon antrenmanı yaptı.

09 Nisan 2018 Pazartesi 16:19
Samsunspor moralsiz başladı

Samsunspor Haber – Ligde haftayı İstanbulspor beraberliği ile noktalayan Samsunspor, bu sabah rejenarasyon antrenmanı yaptı. Kırmızı beyazlı oyuncuların son derece moralsiz olduğu çalışma salonda başladı. Kısa bir ısınma çalışmasının ardından sahaya çıkan kırmızı beyazlı ekipte hafif sakatlıkları bulunan Göksu ve Çağrı Ortakaya antrenmana katılmadı.

 
ZORLU BİR MAÇ DAHA

 
Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde yapılan antrenman pas çalışması ve yarım sahada yapılan serbest çift kale ile sona erdi. Samsunspor, haftaya deplasmanda konuk olacağı zorlu ve kritik Eskişehirspor karşılaşması için hazırlıklarına yarın devam edecek. Teknik direktör Besim Durmuş, sezon sonunda hedefledikleri yerde olabilmek için çalışacaklarını söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
artı 2018-04-09 16:55:14

besimi kovun

Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-10 09:49:05

Esk. son gayretini bize gösterecek. Yenilmesek yeter. Ama bizimkilerde nerede o ruh. Kendi maçına iddia yapanlardan ne bekleyeceğiz.

Avatar
kırmızı beyaz 2018-04-09 16:43:04

moral bozmaya gerek yok.istanbulsporu zaten yenemezdik.haftaya eskişehire yenilmezsek ligde kalırız.yenilirsek denizli giresun ve ümraniyeyi yenmemiz gerekecek ki bizim maç kazanma şansımız çok düşük.yenilmeyin yeter.

Avatar
rmz 2018-04-09 20:05:51

eseste berabere kalırsa samsun düşer esesin maçları kolay biz bu oyunla denizliyide yenemeyiz bir giresundan düşmezse şike ile alırız belki