banner388

Samsunspor moralli başladı 

Haftayı Tuzlaspor galibiyetiyle kapayan Yılport Samsunspor'da hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçı hazırlıkları start aldı. 

Samsunspor moralli başladı 

Haftayı Tuzlaspor galibiyetiyle kapayan Yılport Samsunspor'da hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçı hazırlıkları start aldı. 

06 Nisan 2021 Salı 10:31
Samsunspor moralli başladı 

Samsunspor Haber  – Spor Toto Birinci Ligi'nde haftayı İstanbul deplasmanında kazandığı Tuzlaspor galibiyetiyle sonlandıran Yılport Samsunspor'da hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçı hazırlıkları start aldı. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan antrenman hareketlilik ile ısınmayla başladı. Dayanıklılık koşusu ve 5’e 2 top kapma ile süren antrenman 9’a 9 kalecili oyunun ardından sona erdi.

KEYİFLER YERİNDE 

Antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların istekli ve neşeli görüntüleri dikkatlerden kaçmadı Bu arada idman öncesi genç futbolculardan Batuhan Kazancı’ya takım oyuncuları doğum günü sürprizi yaptı. Antrenman sahasında yapılan kutlamada teknik heyet ve futbolcular genç futbolcunun yeni yaşını tebrik etti. Batuhan Kazancı, doğum günü pastasını Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın elinden yedi. Samsunspor, Balıkesirspor maçı için hazırlıklarına bugünde devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
takipçi 2021-04-06 12:35:33

yasin için herkes birşeyler yazıp duruyor. maçlarda elinden geleni yapıyor. vasat oynadığı maçlarda var ama genelde katkısı var.hepsinden öte çok pozitif hiç somurtmadan işini yapıyor.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-04-06 15:12:10

Ben de Yasin Konusunda pozitif düşünüyorum. Takıma faydası var.
Eleştirmenin Samsun spora faydası yoktur.Kapasitesi ne ise o kadar fayda vermeye çalışıyor.
Lütfen yapıcı olalım. Bizim Ülkede bir hastalık vardır hemen hemen %90 nimiz ikinci bir Takim olarak 3 Büyük takımdan birini tutuyor.Yasin de kendi fikrini açıklamış. Fazla abartma ya gerek yoktur.

Misafir Avatar
Aydin 2021-04-06 22:58:41 @Cemalettin Özcan

Cemalettin hocam durumu gayet net ozetlemis.Dagilabiliriz arkadaslar konu kapanmistir

Beğenmedim! (0)