banner388

Samsunspor Manisaspor maç sonu

Yılport Samsunspor ligin 16. haftasında kendi evinde ağırladığı Manisaspor'u Erhan Şentürk, Samet Asatekin, İlyas Kubilay Yavuz ve Muhammet Beşir'in attığı 4 golle devirdi.

Samsunspor Manisaspor maç sonu

Yılport Samsunspor ligin 16. haftasında kendi evinde ağırladığı Manisaspor'u Erhan Şentürk, Samet Asatekin, İlyas Kubilay Yavuz ve Muhammet Beşir'in attığı 4 golle devirdi.

08 Aralık 2018 Cumartesi 15:32
Samsunspor Manisaspor maç sonu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yılport Samsunspor, sahasında karşı karşıya geldiği Manisaspor'u ilk yarıda attığı 4 golle devirdi. Erhan Şentürk, Samet Asatekin, İlyas Kubilay Yavuz ve Muhammet Beşir Samsunspor'u galibiyete taşıyan isimler oldu.

Maçtan önemli dakikalar:

62.dakikada Bahattin Köse yerini Muhammet Beşir'e bıraktı. 

67. dakikada Samet’in pasıyla buluşan Kubilay’ın orta sahadan kaleye çektiği aşırtma vuruşunda kaleci Zafer topu parmaklarının ucuyla kornere çıkarttı. 

Oğuz Gürbulak, 68. dakikada yerini İrfan Başaran'a bıraktı. 

72. dakikada Erhan Kartal’ın pasıyla buluşan Kubilay’ın ceza sahasının çarprazından kaleye çektiği şutu kaleci Zafer kornere çıkarttı. 

Yılport Samsunspor son oyuncu değişikliği hakkını ise Samet Asatekin'in yerine Enes İslam İlkin'i alarak kullandı.

82. dakikada Enes’in yerden pasıyla ceza sahası içerisinde buluşan Kubilay’ın kaleye çektiği şutu kaleci Zafer kurtardı.

90+2'de Yılport Samsunspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Muhammed Beşir’in kaleye çektiği şut ağlarla buluştu. 3-0

90 +3'te Kubilay’ın yaklaşık 30 metreden kaleye çektiği şut ağlarla buluştu. 4-0

Son Güncelleme: 08.12.2018 16:22
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporManisaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Mete 2018-12-09 08:44:11

Bahattin sanki futbol hayatı bitmiş gibi sahada ayakta duramıyor bu oyuncuya ne oldu anlamak mümkün değil birde sahada ciddiyetsiz oyunculara ne demeli gereksiz sarı kart görme alışkanlığı olan oyuncular var bunlar ilerki haftalarda yine takımı yalnız bırakacaklar bu oyuncular neden uyarılmıyor.Gereksiz sarı kart görenlere para cezası olmalı Manisa maçında sarı kartlık hiç bir pozizyon yoktu

Avatar
Samsun55 2018-12-09 17:46:04

Savaşın gördüğü sarı kart son derece gereksizdi..