banner388

Samsunspor Maçı Saat Kaçta?

TFF 1.Lig’in 14. Haftasında Samsunspor, sahasında Eskişehirspor’u konuk ediyor.

Samsunspor Maçı Saat Kaçta?

TFF 1.Lig’in 14. Haftasında Samsunspor, sahasında Eskişehirspor’u konuk ediyor.

11 Aralık 2016 Pazar 11:03
Samsunspor Maçı Saat Kaçta?

Yer aldığı TFF 1.Lig’de 14. Hafta karşılaşmasında sahasında bugün Eskişehirspor’la karşılaşacak olan Samsunspor’da tek hedef galibiyet. Geride kalan 14 haftada 11 puan toplayan Samsunspor, içinde bulunduğu mali sıkıntılar nedeniyle de zor günler geçiriyor. O anlamda sahasında 22 puanlı Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşma büyük önem arz ediyor.

Saat Kaçta? Hangi Kanalda?
Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’te başlayacak. Maçta hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve ekibi görev alacak. Mücadele TRT Spor'dan canlı olarak izlenebilecek.

Samsunspor Kadrosu: Furkan Köse, Bekir Sevgi, Murat Gürbüzerol, Mustafa Sevgi, Hasan Kılıç, Distel Zola, Alperen Pak, Halil İbrahim Pekşen, Burhan Arman, Berkay Polat, Fatih Kılıçkaya, Muharrem Efe, Ercan Yazıcı, Ousmane N’Diaye, Enes İslam İlkin, Mehmet Çakır, Berkay Çalık, Canberk Aydın.
 

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:50
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporEskişehirspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.