banner388

Samsunspor ligde kalabilecek mi?

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 30. hafta karşılaşmasında yenmesi gereken Denizlispor ile evinde 2-2 berabere kaldıktan sonra ligde kalma hesapları yapılmaya başlandı.

Samsunspor ligde kalabilecek mi?

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 30. hafta karşılaşmasında yenmesi gereken Denizlispor ile evinde 2-2 berabere kaldıktan sonra ligde kalma hesapları yapılmaya başlandı.

24 Nisan 2018 Salı 19:11
Samsunspor ligde kalabilecek mi?

Samsunspor Haber-Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, ligin son 2 maçında 4 puan alınması halinde kümede kalabileceklerini belirtti.

Samsunspor Spor Toto 1. Lig'in 31. hafta karşılaşmasında oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman ile sürdürdü.

Antreman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayıp hafif tempoda taktik çalışması yapılarak bitirirken, Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz antrenman sonunda açıklamalarda bulundu.

KÜME DÜŞME HATTI ÇOK KARIŞIK

Başkan Karayılmaz antreman sonrasında yaptığı açıklamada 4 puanla kalabilirizde 6 puanla düşebilirizde dedi. Küme düşme hattının çok karışık olduğunu belirten Başkan Karayılmaz, "Daha önceden belirlediğimiz maçları kazansaydık, bugün kümede kalma hesapları yapmayacaktık. Maalesef o maçları kaybettik. O günler geçmişte kaldı. Bu anlamda başarısız olduk. Bunu da itiraf ediyoruz. Önümüzde kazanılmamış, ortada olan ve alınması gereken 6 puan var. 6 puan alırsak 41 puan yapar bizim için. Rakiplerimizin birbirinden zor maçları var. Biz, inanıyoruz ki futbolcularımız oynayacağımız 2 maçtan 4 puan bile alsa ligde kalabiliriz düşüncesini taşıyorum. Kimseye umut tacirliği yapmak gibi bir düşüncem yok. Ben bu kayyumun başkanı olarak umudumu yitirirsem, şehir de umudunu yitirir. O yüzden başımız dik bir şekilde son düdük çalana kadar mücadelemiz devam edecek” şeklinde konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2018-04-24 19:28:24

daha cok hesap yaparsiniz Samsun dustu kardesim gercekleri konusun.samsunspor gaziantep macinda dustu.Yoneyim hatalari Samsuna gelen futbolculerin yureksizligi Samsunu dusurdu.2 ligde basarilar.Dua edin Ordunun durumuna dusmeyelim.

Avatar
Metin 2018-04-24 23:12:46

Siz bu oyuncu gurubu ile TRT sorda izledim Çapsız hocanız Besim Durmusla Denizli maçını onun hataları ile kazanamadınız.Sizin en büyük hatanız Besim Durmuşu sahiplenmenizdi Engin hoca olsa idi Gaziantebe yenilmezdik.Giresunu bir şekilde artık yenin

Misafir Avatar
smsn 2018-04-25 11:23:21 @Metin

aynen katılıyorum kardeşim besim bu kulübe ikinci kez getirildi birincide zaten orta sıralardan aşagılara düşürmüştü şimdide hepten düşürdü..

Beğenmedim! (0)
Avatar
smsn 2018-04-25 10:06:12

buda çok palavracı çıktı.. takım düşmüş çoktan sen hala besim hocayla çalıştın.. antep maçı sonrasi besimi kovmanız gerekirkene...

Avatar
Veysel Sarı 2018-04-24 23:45:27

Yönetim olarak çaresiz her şeyi seyrediyorsunuz. Bu kadar beceriksizlik hiç bir kulupte yok.Siz bu takımı Gaziantepte düşürdünüz.Kimseyi kandırmayın bu takım Giresunu yener ama bu Besim Durmuşla olmaz ayrıca takımda sağlam olup sakatım numarasına yatan ruhsuz ahlaksız oyuncularla yenemezsiniz.

Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-25 11:21:30

Masallar masallar... Başımız da dik falan değil. Küme düşmenin onuru falan olmaz arkadaş. Bağıra bağıra düştük. Hem de o kadar kurtarma fırsatımız varken.

Avatar
Metin 2018-04-25 12:02:02

Ya bu başkan çok tecrubesiz 4 puan yeter diyor. Neden Giresundan 3 puan almanın yollarını hesaplarını yapamıyorlar.Samsun iki maçtan 6 puan alırsa Ligde kalır. Adanademirin maçları çok zor.Adanademirde düşebilir.

Avatar
Mustafa ayan 2018-04-25 18:06:44

Ne yazik ki onursuz futbolcular bizi bu hale getirdi. Samsun taraftarı olarak zaten sonuna kadar samsunu destekleriz. Ama durum ortada 2 macida kazanmak lazim. Nereden nereye. Yaziklar olsun samsunu bu hale getirenlere. Şunu da ifade ediyim adana demir spor. Bolu ve bu maçta hakemler nasilda puanimizi caldilar. Acaba onlarda kendilerine soruyorlarmi.

Avatar
rmz 2018-04-26 01:16:08

demir düşecekte haber gazetesinden selçuk kaya denili samsun puan eşitliğinde samsun düşer diyor yanlış genel averaja bakılır gerçi genel averajda denizli iyi denizli -8 samsun -13 bu haftada anteple oynayacak olan denizli genel averajını bayağı düzltir