banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'la sözleşmesi devam eden Gökhan'dan skandal sözler... Ayrılmayı  dört gözle  bekliyorum

Yılport Samsunspor'un sözleşmesi devam eden isimlerinden Gökhan Alsan'dan yine olay sözler.

banner269

Samsunspor'la sözleşmesi devam eden Gökhan'dan skandal sözler... Ayrılmayı  dört gözle  bekliyorum

Yılport Samsunspor'un sözleşmesi devam eden isimlerinden Gökhan Alsan'dan yine olay sözler.

16 Haziran 2021 Çarşamba 10:06
Samsunspor'la sözleşmesi devam eden Gökhan'dan skandal sözler...  Ayrılmayı  dört gözle  bekliyorum

Samsunspor Haber -  Yılport Samsunspor'un sözleşmesi devam eden isimlerinden Gökhan Alsan'dan yine olay sözler. Geçtiğimiz günlerde Eyüpspor'a transfer olan Yalçın Kılınç'a sosyal medya üzerinden mesaj yollayan kırmızı beyazlı oyuncu, sarfettiği sözlerle Samsunspor camiasının büyük tepkisini çekti. Yalçın Kılınç'a 'NUR GELMİŞ YÜZÜNE GARDAŞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN. ALLAH UTANDIRMASIN' şeklinde mesaj gönderdi. 

TARAFTAR: YAZIKLAR OLSUN 

Yalçın'da bu mesaja; 'NEDENİ BELLİ KANKA DARİSİ SENİN BAŞINA' şeklinde yanıt verdi. Devamında yine Gökhan Alsan sahneye çıkıyor ve; 'DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM KANKAM İNŞALLAH' diyerek cevap veriyor. Yalçın ve Gökhan'ın sosyal medya üzerinden bu söyleşisi ise kırmızı beyazlı taraftarları adeta çileden çıkardı. Taraftarlar, hem Gökhan Alsan hem de Yalçın Kılınç'a büyük öfke gösterdiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2021-06-16 10:34:07

s..r git... ekmek yediğiniz yere ihanet ettiniz

Avatar
Ogün Odaci55 2021-06-16 10:54:37

Ikiside 5 para etmez futbolcu.Ertuhrula dua etsinler yatip kalkip .Havaniz kime oynadiniz futbol ve karakteriniz ortada.Istenmiyen iki futbolcuydunuz :)tursunuzu kursun alan:).En buyuk Samsunspor.

Avatar
yazık 2021-06-17 17:59:01

nankör bunlar be, Samsunspor sayesinde prim yaptınız, ayıptır, ne verdiniz karşılığında

Avatar
Öz Samsunlu 2021-06-16 11:27:15

Bu karaktersizler yüzünden samsunspor kaybetti. Hainler

Avatar
Emin Gaffar 2021-06-16 23:49:38

Terbiyesizliğe bak. Başarısızlığı için özür dileyeceğine ekmek yediği camiaya laf atıyor utanmaz. Sporcunun aptal, hantal ve ahlaksızı

Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-06-17 00:31:07

Altınordu maçında bilerek kırmızı görmesine rağmen kadro dışı bırakılmaya ve final maçındaki altınordu maçında bence bilerek atmadığı penaltıyla son darbeyi vuran bu adam ve Samsunsporun gelmiş geçmiş en kötü stoperlerinden biri olan ve birde takıma kaptan yapılan Yalçın böyle nankörler varken şampiyon olmak mümkünmü. Ama asıl suçlu takımın içindeki bu papazları görmeyen formayı adaletli dağıtmayan kendini teknik direktör sanan ertuğrul efendidir. Geldiği günden beri hiç bir katkı vermeyip takımı bir kişi eksik oynattığı halde her maçta ilk onbirdeki yerini alan gökhan karadenize verdiği şansın çeyreğini Kubilaya verse gökhan alsanı kovup oğuzu oynasaydı biz şimdi süper ligdeydik meğer içimiz hain doluymuş yazıklar olsun aldıkları paralarda haram olsun

Avatar
HATKO 2021-06-16 11:32:18

Gökhan efendi, 4-5 ay önce sosyal medyadan taraftarlarla sürtüşmesi olmuştu fotoğraflarını kaldırmıştı, o günden sonra Samsunspor ile duygusal bağını koparmıştı. ama taknik ekip göremedi üstüne Altınordu maçında penaltı attırdılar . Şuçlu kim hırsızmı ev sahibimi.

Avatar
55 kırmızı beyaz55 2021-06-16 12:42:37

İkiside nankör ekmek yedikleri canaga pesleyenlerden Aldıgınız paralar haram zıkım olsun
Şunki ikinizde cöp konteyneri cocuklarısınız
Siz gittiginiz her takımı satarsınız sizlerin kanı bozuk!!!...