banner388

Samsunspor kupaya  veda etti 1-0

Kırmızı beyazlılar, Üçüncü Lig takımlarından Diyarbekirspor’a ilk yarıda yediği tek golle mağlup oldu. Samsunspor, bu sonuçla Türkiye Kupası’na veda etmiş oldu. 

Samsunspor kupaya  veda etti 1-0

Kırmızı beyazlılar, Üçüncü Lig takımlarından Diyarbekirspor’a ilk yarıda yediği tek golle mağlup oldu. Samsunspor, bu sonuçla Türkiye Kupası’na veda etmiş oldu. 

25 Eylül 2018 Salı 16:45
Samsunspor kupaya  veda etti 1-0

Samsunspor Haber - Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme maçında Samsunspor, deplasmanda Diyarbekirspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında oyunu iyi başlayan kırmızı beyazlılar, organize ataklarla rakip Diyarbekirspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. İlk çeyreğin son bölümlerinde temposu düşen Samsunspor kalesinde pozisyon vermeye başladı.

EMRE’NİN GOLÜ GELDİ 

Devrenin bitmesine kısa bir süre kala ev sahibi takım,  Emre Pehlivan’ın ayağından kazandığı golle müsabakada skor avantajını eline geçirdi. (1-0) Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirleyen gol oldu. Karşılaşmanın ikinci devresine yine etkili başlayan Samsunspor oldu. Yapılan oyuncu değişiklikleri takıma güç kazandırdı. 

İKİ TOP DİREKTEN DÖNDÜ

Kırmızı beyazlı ekipte özellikle Kubilay Yavuz’un iki nefis şutu direkt patlarken; Samsunspor’un beraberlik çabaları 90 dakika içinde yeterli olmadı. Kırmızı beyazlı ekip, özellikle ikinci devrede ki ofansif oyunuyla dikkat çekerken; Diyarbekirspor yenilgisiyle Türkiye Kupası’na daha başlamadan veda etmiş oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dede 2018-09-25 17:02:06

Yazık yazık resmen dalga geçtiler 3 lig takımı bu oyunla şampiyon olacakmislar

Avatar
ali 2018-09-25 18:07:25

Samsunspor daha çok kupalar kaybedecek ,böyle giderse bir üst liğe bile çıkamayacak zaten düştüğü yere kazık çakıyor ,kısaca umrumda değil ben ekmek kazanmanın derdindeyim .

Avatar
Hasan Mete 2018-09-25 18:37:44

Samsunsporun kaderimidir her kupa maçlarında bir alt lig takımlarına elenmek bu kaçın eleniş her yıl aynı ya bu kulubun bir ciddiyeti yokmu bu nasıl oyuncu gurubu bu nasıl teknik heyet bu nasıl yönetim hepiniz bu cefakar tarftara ihanet ediyorsunuz. Bir Samsunlu olarak hep aynı seneryodan utanıyoruz. Alınan oyunculara Samsunspor formasının hakkını veremiyor. İnanın Amatörde kilerdeki hırs,azim,yetenek,beceri bunlarda yok bunlarla asla ve asla Şampiyonluk gelmez.3 aydan fazla bu oyuncu gurubu ile teknik heyet hep birlikte bunlar ne yapmak istiyor.Hiç kimse özellikle Taner Taşkın mazeret beyanında bulunmasınlar.

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-09-25 18:39:31

bahattin köse,Muhammet beşir ve erhan şentürk bunların üçünü toplasan vAllahi bir tane golcü etmezler hele bu maçta bahattinin kaçırdığı 2 gol inanılır gibi değil biri boş kale yerine dışarı attı diğeri yerde yatan kaleciye 1 metreden golü atamadı.bu adamlar gol atacakda maç kazanıp şampiyon olacağız bence çok zor erhan kartalın futbolcu olduğuna dair ciddi kuşkularım var sezon başından beri izliyorum sadece eyüp maçını izlemedim diğer maçların tamamında sahanın en kötüsü nasıl hala onbirde yer buluyor anlamıyorum hoca bu adama forma veriyorsa hoca değildir.her maçtan önce fasa fiso demeçler veriyor maçtan sonra tam tersi oluyor artık bu adamla bizim şampiyon olamayacağımızı sanıyorum bu sezonki transferler kötü ama en kötüleri muhammet beşir,bahattin köse,erhan şentürk ve erhan kartal olup hoca olarak taner taşkın tercihide hatalıydı

Misafir Avatar
saban55 2018-09-25 20:16:58 @isa karabaşoğlu

Muhammet Besir Bahattin kose desen anlarimda Erhan Senturk le Erhan Kartal i katmayaydin iyiydi..Fakat malesef takim olarak ruhsuzlar.gecen seneki Samsunspordan bile ruhsuzlar.insaAllah 3. lige dusmeyiz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Samsunlu 2018-09-25 16:55:03

Teknik direktör hemen gitmeli

Avatar
Kuscu 2018-09-25 16:56:54

Yılpord samsunspor bu futbol oynaması ile ptt 1.lige çıkabilmesi biraz zor yalnız şans da diyarbakır dan yanaydı disiplinsizlik + dizboyu emeklere yazık..

Avatar
Veysel Sarı 2018-09-25 18:42:59

Bunlardan zaten 3.lig takımını eleye bileceklerini ben şahsen beklemiyordum.Utanması gerekenlerle devam edin 1.Ligede çıkamayacağımız Sancaktepe maçı sonrası belli olmuştu.Yapılan transferlere onlara verilen paralara çok yazık oldu.

Avatar
hasan subaşı 2018-09-25 19:00:36

vay be yine 3.lig takımına elendik.faturayı hazır kadro dışı bıraktığınız çağrıya kesin kendiniz kurtarın bu transferleri kimlere neye göre yaptı ya resmen toplama takım olduk madem bunlar takımlarında çok yetenekli idi oynadıkları futbol bunu hiç ama hiç göstermiyor.siz taraftarları kandıramazsınız taraftarları takımdan uzaklaştırmak için elinizden geleni yapyorsunuz. daha şimdiden yüksel yıldırımı pişman ettiniz bundan utanması gerekenler utansın