banner388

Samsunspor Kitap Fuarında

Kırmızı beyazlılar, bu sabah yapılan antrenmanın ardından Tekkeköy ilçesindeki TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Karadeniz 5’inci Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

Samsunspor Kitap Fuarında

Kırmızı beyazlılar, bu sabah yapılan antrenmanın ardından Tekkeköy ilçesindeki TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Karadeniz 5’inci Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

20 Şubat 2019 Çarşamba 18:18
Samsunspor Kitap Fuarında

Yılport Samsunspor, bu sabah yapılan antrenmanın ardından Tekkeköy ilçesindeki TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Karadeniz 5’inci Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Kitap fuarında bulunan Samsunspor standını da gezen futbolcularımız daha sonra taraftarlarımızla fotoğraf çekinerek imza dağıttı. Kitap fuarına başkanımız İsmail Uyanık, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajerimiz Yücel Uyar, Teknik Direktör İsmet Taşdemir ve futbolcular katıldı.

UYANIK’A SEVGİ SELİ

Samsunspor standına gelen taraftarlarla yakından ilgilenen Başkan İsmail Uyanık, “TÜYAP’ın düzenlediği kitap fuarındayız. Kitap fuarında bu kadar çok ziyaretçiyi görmek genel kültürümüz adına çok umut verici bir olay. İstanbul’da düzenlenen kitap fuarlarının hafta içinde bu kadar kalabalık olduğunu zannetmiyorum. Samsun TÜYAP bize burada fuarın en güzel yerlerinden bir yer vermiş. Samsunsporlu arkadaşlarımız da bizim stantlarda fotoğraf çektirip, formalarını alıyorlar. Bu da şehrimiz ile kulübümüzün bütünleşmesi adına güzel bir şey” dedi.

CANBULAT MÜJDEYİ VERDİ

Samsunspor Storelerle ilgili bilgi veren Yılport Samsunspor Ticari İşler Müdürü İbrahim Canbulat ise, 1 ay içerisinde e-ticaret sitesinin aktif olacağının müjdesini verdi. İbrahim Canbulat, “1 ay içerisinde e-ticaret sitemiz aktif olacak. Fuardaki standımıza olan ilgi güzel. Dönem değişikliği sebebiyle biraz bizim gecikmelerimiz oldu. Bizde hem ürün çeşitliliğini hem de ürün kalitesini arttırmak için biraz ince eleyip sık dokuduk. Bundan sonra hem çeşitliliğimiz fazla hem de takımımızın kazanmasıyla birlikte çok daha iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.