banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor kayyuma mı kalacak?

Eğer Erkurt Tutu ve ekibi, kısa süre içinde şehirden gerekli maddi desteği görmez, istifa ederse Samsunspor tarihinde ilk kez kayyumla tanışmış olacak.

banner269

Samsunspor kayyuma mı kalacak?

Eğer Erkurt Tutu ve ekibi, kısa süre içinde şehirden gerekli maddi desteği görmez, istifa ederse Samsunspor tarihinde ilk kez kayyumla tanışmış olacak.

29 Aralık 2017 Cuma 11:52
Samsunspor kayyuma mı kalacak?

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü, dün tarihi bir kongre geçirdi. Adaysız başlayan seçimli genel kurulda Başkan Erkurt Tutu ve arkadaşları kesin bir dille istifa edeceklerini söyledi. Ancak Avukat Ediz Durmuş Bilgin başkanlığındaki Divan Kurulu, prosedüre bağlı olarak kongrede aday çıkmadığı için mevcut yönetimin görevine süreli olarak devam etmesi yönünde karar aldı. Ancak Erkurt Tutu, devam edecek ne maddi ne de manevi güçlerinin kalmadığını söyledi. 


TUTU KESİN BIRAKIYOR 

Eğer Erkurt Tutu ve ekibi, kısa süre içinde şehirden gerekli maddi desteği görmez ve istifa ederse Samsunspor'da korkulan olacak ve kırmızı beyazlı ekip, tarihinde ilk kez kayyumla tanışmış olacak. Bu durumun yaşanmaması noktasında dün akşam kongrede söz alan Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, "En kısa sürede Divan Kurulumuz ve Samsunspor'un akil insanlarıyla bir araya gelip, bundan sonra izlenecek stratejiler üzerine kararlar almalıyız" dedi. Samsunspor'un geleceğini etkileyecek bu kritik  toplantının ne zaman ve nerede olacağı yönünde şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. 


KAYYUM NEDİR?

Belli bir malın yönetilmesi veya belli bir işin yapılması için görevlendirilen kimselere kayyum denir. Kayyum da vasi gibi vesayet organlarından birisidir. Ancak vasi  vesayet altındaki kimsenin hem kendisini gözetlemek, hem de mal varlığını yönetmek ve hukuki işlemlerde onu temsil etmek üzere atandığı halde, kayyum sadece belirli işleri görmek veya mal varlığını yönetmek için görevlendirilir.


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 29.12.2017 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet goncaA 2017-12-29 12:50:21

Erkut bey hani samsunu borcu azdı hani kim gelirse gelsin yönetilecek bir hale gelmişti 56 milyon borç var forma paraları ne oldu bir sürü para toplandı nerde şimdi ise biz bittik diyorsunuz millet haklıymış bizler haklıydı maç ettiniz bu takımı

Avatar
Ahmet gonca 2017-12-29 12:53:10

Demekki eğer sı.devam etseydiniz kongre olmasaydı siz bitmişdiniz hani kulübü rahatlatmışdiniz hani borçlar azalmıştı neden bu insanları kandirdiniz aslında neyse olanı anlayacağınız bu kadar borca gerek yoktu aslında her şey çok kolaydi

Avatar
Murat uyar 2017-12-29 14:03:46

Yazıklar olsun Samsun dan para kazanan para babalarına

Avatar
Ahmet gonca 2017-12-29 12:56:22

21 bir yolcuya bu kadr masrafa hiç gerek yoktu mevcut karşıya 8 takviyeyle bu iş olurdu 2 orta sağ 2 kanat futbolcu 2 forfet 3 defans futbolcuyla şampiyonluğa oynarsınız gittiniz 21 tane yeni topçu aldınız yazık valla senin bu işlerde daha akıll

Avatar
Kar 2017-12-29 14:02:13

Zaten kayyumda değilmiydi?

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-29 14:27:29

Kulüp yönetimini istifaya davet edenler merak ediyorum şimdi neredeler?
Bize gore Yönetimi istifaya davet eden ve hakaretler de bulunanlara Kulüp'u teslim etmek gerekmez mi?
Kargaşanın kimseye faydası yoktur,bu bir kez daha görüldü.
Üzücü olan şey Bizi daha kötü günler bekliyor olmasıdır.Bekleyip göreceğiz.

Avatar
Sadık 2017-12-29 18:33:52

Yok hakaret ettiler yok küfür ettiler bahaneyi bırak Başkan yönetilebilir dediğin kulüp yönetilemez hele gelmiş şimdi kaçmanın yollarını arama madem emaneti teslim aldınız sahip çıkmakta sizlere düşer. Kusura bakmayın emanet namus ve şeref dir.