banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor kapılarını dünyaya kapattı

Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Denizlispor maçı öncesinde tüm idmanların basın mensuplarıyla beraber taraftar ziyaretlerine kapadıklarını açıkladı.

banner269

Samsunspor kapılarını dünyaya kapattı

Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Denizlispor maçı öncesinde tüm idmanların basın mensuplarıyla beraber taraftar ziyaretlerine kapadıklarını açıkladı.

17 Nisan 2018 Salı 13:38
Samsunspor kapılarını dünyaya kapattı

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, basın mensuplarıyla beraber taraftarların antrenman ziyaretlerine kapatıldığını söyledi. Hafta sonu oynanacak olmazsa olmaz Denizlispor karşılaşmasına oyuncularının moral motivasyonlarını daha net yapabilmeleri noktasında yönetim olarak böyle bir karar aldıklarını deklare eden kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Bu konuda gazeteci arkadaşlarımızla birlikte taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz" dedi.

BU YOLUN DÖNÜŞÜ YOK

Yöneticilerin gelip geçici olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Geçmişi buradan çok fazla konuşmanın çok fazla bir anlamı yok. Şu anda gün birlik olma günü. Hep beraber el elele vererek takımımızı bulunduğu bu cendereden çıkarmak için ortak hareket etmemiz gerekiyor. Samsunspor, bulunduğu yeri kesinlikle hak etmiyor. İnşallah Denizlispor maçını kazanarak ligde yeniden bir sinerji yakalayıp sezon sonunda kümede kalmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlhandursl@hotmail.com 2018-04-17 14:25:28

Besim Durmuş un gelmesi ile bu takımın düşeceği belli oldu kanaatim kayyum nırakılması aşırı borçlardan kurtulmak için bu yola baş vuruldu
Şimdi temlik koyanlar alacağım var diyenler faizi bir türlü bitmeyen borçlar ın alacaklıları KINA yakın bu takım sayenizde düşecek
Adamlar düşmemek için parayı bastırıp yılmaz vuralı getiriyor biz hala kariyersiz vizyonsuz teknik direktörle çalışıyoruz ve her yenilgide özür dilerim kabahat benim

Avatar
aras 2018-04-17 14:05:32

bu kayyumcularda iyi çıkmadı her maç öncesi demeç veriyorlar sanki taraftar uyutma taktiği gibi..

Avatar
rmz 2018-04-17 16:30:05

denizliyi yenmek yetmiyor giresunuda yenmen lazım berabere kalırsan ümraniye maçı çok zor düşersin

Avatar
metin 2018-04-17 18:00:00

Kayyum Başkanı ve heyeti takımı yönetemedi bunlar taraftarı uyuta uyuta Ligden düşürüyor.Geride kalan haftalara bir bir bakın bu durumu her kes görecek.

Avatar
Ali Balbal 2018-04-17 19:11:26

Evet kapilarini kapatsinlar bir daha acmamak uzere .Yaziklar olsun Samsunu bu hale dusurenlere

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-17 22:31:50 @Ali Balbal

Aman kapılarını kapatsın kimse görmesin pazar günü o kapılar açılacak eğer oynamasinlarda biz onlarin kapısını kapatmasını biliriz kardeş aslında bunların kafasını kırmak için 2 ay önce yapmamız lazımdı ilk önce cibuke angan ayite nereye kacacak

Beğenmedim! (0)