banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor kanatlandı 2-3 

Eyüpspor ve Ankara Demirspor galibiyetlerinden sonra kırmızı beyazlılar, İnegölspor'u da 3-2'lik skorla mağlup etti. Samsunspor'un golleri Bahattin Köse ve Samet Asatekin'den (2) geldi. 

banner269

Samsunspor kanatlandı 2-3 

Eyüpspor ve Ankara Demirspor galibiyetlerinden sonra kırmızı beyazlılar, İnegölspor'u da 3-2'lik skorla mağlup etti. Samsunspor'un golleri Bahattin Köse ve Samet Asatekin'den (2) geldi. 

07 Ekim 2018 Pazar 17:45
Samsunspor kanatlandı 2-3 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grupta adım adım zirveye yürüyen Samsunspor'un galibiyet serisi İnegöl deplasmanında da devam etti. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar, zorlu bir deplasmandan galibiyete ayrılmayı başardı. Samsunsporlu taraftarların büyük ilgi gösterdiği zorlu puan mücadelesinde gol perdesini Bahattin Köse açtı. 

SAMET ASATEKİN SAHNE ALDI 

Kırmızı beyazlılar, son haftaların formda oyuncusu Bahattin Köse'nin 8'nci dakikada attığı golle maçta 1-0 öne geçerek skor avantajını eline geçirdi. İlerleyen sürelerde temposunu artıran kırmızı beyazlılar, Samet Asatekin'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. Sonraki süreçte ev sahibi takım bulduğu golle devre 2-1 Samsunspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Kırmızı beyazlılar, ikinci devreye de hızlı başladı. 

SON DAKİKA PENALTI GOLÜ 

Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan Samsunspor, yine Samet Asatekin'in golüyle maçta farkı yeniden 2'ye çıkardı. Herkes maçın bu skorla bitti dediği anda İnegölspor son dakika penaltı golüyle durumu 3-2'ye getirse de Samsunspor, zorlu puan mücadelesinden istediği sonucu almış olarak ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle ligdeki puanını 13 yaptı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 08.10.2018 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-10-07 18:36:20

Sonuç guzel ama hala takım disiplini yok öne geçince gevşiyoruz.Bireysel oynarken hata yapan oyuncular var Bahattin sarı kartı bile bile yedi ona hiç yakışmadı takım olarak daha istekli olmalıyız

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-10-08 01:40:13

bu hoca erhan kartala nasıl tahammül ediyor anlamıyorum erhanın futbolcu olduğunu zannetmiyorum bütün topları öldüren ataklarımızı başlamadan bitiren bütün pasları rakibe ikram eden biri samsunsporda forma giymemeli eyrıca bu sezon furkanla zor biter her pozisydnda yüreğimiz ağzımızda hiç güven venmiyor.

Avatar
Veysel Sarı 2018-10-08 07:41:20

İnegölde sonuç güzel takım öne geçince sahada yok.Rakibe gel at diyoruz. Bu takımın formasını giyen kardeşlerimize sizden sahada sadece 90 dakika yerinde doğru oyunla istekli coşkulu hatasız oynamayı rica ediyoruz. Takımda gereksiz sarı kart görmeler çoğaldı Bahattin ve İrfanı bu yüzden eleştiriyoruz.

Avatar
Ali er 2018-10-07 19:39:55

Bu İrfan hocasına kızgınlığını sarıkart görerek göstermeyemi calısıyor Yedek kalmasını kabullenemiyor.