banner388

Samsunspor İzmir'e taraftarıyla uçtu

Samsunspor, yarın akşam konuk olacağı zorlu Altınordu karşılaşması için bu sabah havayoluyla İzmir’e uçtu.

Samsunspor İzmir'e taraftarıyla uçtu

Samsunspor, yarın akşam konuk olacağı zorlu Altınordu karşılaşması için bu sabah havayoluyla İzmir’e uçtu.

15 Şubat 2018 Perşembe 10:03
Samsunspor İzmir'e taraftarıyla uçtu

Samsunspor Haber – Samsunspor, yarın akşam konuk olacağı zorlu Altınordu karşılaşması için bu sabah havayoluyla İzmir’e uçtu. Sabah 09.50 uçağıyla direkt uçuş gerçekleştiren kırmızı beyazlı ekibi taraftarları burada da yalnız bırakmadı. Maç için İzmir’e giden Samsunsporlu taraftarlarla aynı uçakta yolculuk eden kırmızı beyazlı futbolcular, Samsun’a iyi sonuçlarla döneceklerini söylediler.


YALNIZ GİTMEDİLER 

Zorlu deplasmanda tribündeki yerlerini alacak kırmızı beyazlı taraftarlar ise, “Her zaman olduğu gibi bu deplasmanda da takımımızı yalnız bırakmayacağız. Son haftalarda yakalanan istikrarlı bir yükselişimiz söz konusu. İnşallah bu tempomuzu bize uğurlu gelen İzmir deplasmanında da devam ettireceğimize inanıyoruz. Samsun’a galibiyetle döneceğiz. Futbolcularımıza güveniyoruz” dediler.


 
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan baş 2018-02-15 12:47:27

samaras adamsın helal olsun sana.bu takım senden cok seyler ogrenecek daha.ozellıkle genclere buyuk katkısı olacak.ılerde. ıns bu takımın hocası sen olursun.yunan lıgınden adamakıllı bırkac topcu transferı ile bızım genclerıde adam gıbı yetıstırırsen bu takım cok seyler basarabılecek guce gelır sayende.samaras gıbı bır adamı bulmusken bu takımın ona sonuna kadar sahıp cıkması gerekır.bu adamı bırakmayın samsunsporu bu adama emanet edın.futbolu bırakınca dırek hoca olarak takımın basına getırın.