banner388

Samsunspor istediğini aldı

Samsunspor, TFF 1. Lig'in kritik maçında deplasmanda Elazığspor ile 2-2 berabere kaldı.

Samsunspor istediğini aldı

Samsunspor, TFF 1. Lig'in kritik maçında deplasmanda Elazığspor ile 2-2 berabere kaldı.

22 Ekim 2017 Pazar 17:46
Samsunspor istediğini aldı

Samsunspor Haber - Samsunspor, PTT 1 Lig'in 10. haftasında deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekip zorlu deplasmanda 2-2 beraberlikle ayrıldı.


Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Elazığspor oldu. Alparslan Öztürk, 26. dakikada attığı golle Elazığspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu gole Halil İbrahim Pekşen, 34. dakikada attı golle cevap verdi. Elazığspor adını 44. dakikada yeniden Alparslan Öztürk sahne aldı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Samsunspor, ilk yarının son dakikasında Halil İbrahim Pekşen ile skora 2-2'lik dengeyi getirdi ve taraflar soyunma odasına bu skorla gitti.


İlk yarıda oldukça tutuk bir oyun sergileyen Samsunspor, 2. yarıda biraz daha toparlandı ve ataklar buldu. İkinci yarı boyunca her iki takımda buldukları pozisyonları gole çeviremeyince mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.


Ligde gelecek hafta Samsunspor evinde lig sonuncusu Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporElazığspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-10-22 21:04:14

Yapmayin ya ne puan almasi gitmiş bitmis bu takim kardesim orta sag yok defans bitmis forfet oyle cibuke hic yok furkan yan toplarda sıfır hala bu yan toplara alismadi sampiyonluk degil kardesim bu takim ilk 6 ya bile giremez bu futbolla