banner388

Samsunspor ilk idmanına çıktı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor, ilk idmanına çıktı. 

Samsunspor ilk idmanına çıktı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor, ilk idmanına çıktı. 

15 Temmuz 2019 Pazartesi 10:40

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yılport Samsunspor, ilk idmanına çıktı. 

2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta boy gösterecek olan Yılport Samsunspor, Teknik Direktör İrfan Buz öncülüğünde ilk idmanına çıktı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adanalı55 2019-07-15 11:11:20

maalesef futbol adamlarımızın son derece kifayetsiz,çapsız,egolu oluşundandır futbolumuzun geri kalmasının sebebi...erhan şentürk geçen sene hocasının dediğini harfiyen yerine getiren mükemmel savaşan bir futbolcuydu..böyle bir adam her yerde değerlendirilebilir. kulüp tarihinin en kötü sağbeki erhan kartalın yerine koyun erhan şentürk'ü harikalar yaratır eminim...ama bunu görecek göz yok çünkü futbodan anlamıyorsunuz futbolun içindeki futbol adamları!!!erhan şentürk kafsına göre oynasaydı geri gelip kalenin içinden defans yaptırılmasaldı en az 25 gol atardı..ben bunu 1500km uzaktan görüyorum siz içinde göremiyosunuz. bu adamı tanımam da ayrıca ama doğruya doğru! çünkü biz gerçek samsunluyuz içine trabzon cincon kaçmamış ...

Avatar
OKUYUCU 2019-07-15 15:57:59

BU ERHAN KARTAL TAKINTISI NEDİR ANLAYAMADIM. BU OYUNCU GEÇEN SENENİN EN İSTİKRARLI OYUNCUSU İDİ. SAVAŞ YILMAZ TAKIMDA KALMASI GEREKEN OYUNCU,SAFAK CENKDEN DAHA İYİ İDİ ODA KALMASI GEREKİRDİ.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-07-16 01:36:33

BU SENE O SENE.

Avatar
Adamın Biri 2019-07-15 14:29:51

Sezon performanslarina bakarak Erhan Kartal ve Samet Asatekin'in takimda kalmis olmalarini anlamak mumkun degil gercekten.

Avatar
şenol 2019-07-15 20:04:11

BU ERHAN KARTAL...gerçekten çok istikrarlı ama neyde istikrarlı???.sakaryada topu taca çıkacakmış gibi bıraktı ama top taca çıkmadı rakip aldı gitti gol oldu....bunun gibi çok özellikli bi adammış gibi bunun gibi çok artislikler yapıyor ve topu rakibe geçiyor.defansif yönü çok zayıf, hemen hiç bindirmiyor ileri doğru topu şişiriyor ama hep rakibe gidiyor top yüzde 80....yani eminim samsunun amatöründe bundan 2-3 gömlek üstün çocuklarımız mutlaka vardır. ama bunları sözde futbol izleyen özellikli!!!futbol adamımız var iki tane ama bunları görüp tespit edemiyorlar hele bir yücel hocamız var ki! futbolu sadece orta saha zannedilor galiba "nokta transferler" yapıyor!!! ama orta sahaya kanatları hiç düşünmüyor futbol anlayışında.