banner388

Samsunspor ikinci yarıda çözüldü 3-0

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, Trabszonspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti.

Samsunspor ikinci yarıda çözüldü 3-0

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, Trabszonspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti.

29 Temmuz 2018 Pazar 23:29
Samsunspor ikinci yarıda çözüldü 3-0
Samsunspor Haber - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor, Trabszonspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti. Rakibi karşısında oyuna iyi başlayan, ayağa toplarla ikinci bölgeden çıkarak rakip kalede gol arayan Samsunspor, oyun disiplini ve mücadelesiyle ilk 45 dakikada geçer not aldı.

Bu yarıda çok net olmasa da üretkenliği ile dikkat çeken kırmızı beyazlılar, devreyi golsüz tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresine de iyi başlayan kırmızı beyazlılar, rakibin etkili atakları karşısında zorlanmaya başladı. Trabzonspor'da 63. dakikada Pereira'nın vuruşunda Canberk'e çarpan top yükselerek ağlara gitti ve Bordo-mavili ekip 1-0 öne geçti.

Samsunspor 1-0 geriye düşse de oyun disiplininden kopmadı. Rakip kaleye beraberlik golü için yüklenen kırmızı beyazlılar, 72. dakikada Pereira'nın ortasında yeni transfer Vahid Amiri'nin kafa golüyle 2-0 mağlup duruma düştü. Karşılaşmada ise son sözü Muhammet Beşir söyledi. Trabzonspor 88. dakikada Nuri Terliksiz'in büyük  hatasında Muhammed Beşir'in golü skoru 3-0'a getirdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-07-30 08:40:00

kaleci denen odun.. var bir tane..

Avatar
adamin biri 2018-07-30 10:33:26

1. gol tamamiyle sansti. 3. gol ise cok bariz kisisel hatadan geldi. Onun disinda iyi sayilabiliriz. Hala 3. bolge de etkili olma sorunu yasiyoruz ama. Gol organizasyonu / pozisyonu uretme sikintisi var.

Avatar
Ahmet 2018-07-30 14:12:26

Sözde favori takımız ya.Rakip Sakaryasporun G.Saray maçını izlemiştim.Adamlar Sil baştan takım kurdular.18 topçu aldılar.G.saraya onları 3-0 yenildi.Ancak uyun sorunu yeni kadro Vs.inanın buna rağmen 2.yarı başabaş oynadılar ve çok diri idiler.Biz biraz ağır kalıyoruz.Yönetim uyuma.Ağır topçular var bizde.Bunlarla Samsunda kazanır deplasmanda yerlebir oluruz.Geçen sene aynı sakaryasporun özeti bir durum var bizde.

Avatar
samsunsporlu 2018-07-30 13:23:29

Takım iyi sinyaller verdi ama kale tehlikede bu işe çözüm bulunmalı