banner388

Samsunspor hırs küpü 

Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Giresunspor karşılaşması hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışmayla sürdürdü.

Samsunspor hırs küpü 

Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Giresunspor karşılaşması hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışmayla sürdürdü.

26 Nisan 2018 Perşembe 16:33
Samsunspor hırs küpü 

Samsunspor Haber – Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Giresunspor karşılaşması hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların oldukça hırslı ve moralli olmaları camiada biraz olsun yüzleri güldürdü.

 
MORALLİ ÇALIŞTILAR 

Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde yapılan çalışma düz koşu ile başladı. Daha sonra 5 e 2 orta oyunu oynayan kırmızı beyazlı ekipte, futbolcular geniş alanda pas çalışması yaptı. Samsunspor’da teknik direktör Durmuş, çalışmanın sonunda futbolcularına yarım sahada serbest çift kale oynattı. Kırmızı beyazlı ekipte, Giresunspor maçı hazırlıkları yarın yapılacak son çalışmayla tamamlanacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer 2018-04-26 16:44:17

Kadroda ayite varsa 1. lige veda edebiliriz arkadaşlar, diğer çibuke, angan da dahil..

Avatar
Osman baris 2018-04-26 18:34:32

Yani ayite varsa.bir asagi lige daha hizli gideriz.diyenler var.ben cok guldum.zaten takim bu ligde maskara olmus.bir an once bu ligden gidelim.daha iyi ya.ben transferler yapilirken bu gunleri isaret etmistim.yonetim bu transferleri yaparken.futboldan zerre kadar anlamadigini hep soyluyordum.takim oyunu oynayan takimi dagittilar.o takim her zaman basa oynardi.osman hoca iyi hocaydi.en buyuk yanlis.onu gondermekti.

Avatar
smsn 2018-04-27 08:58:18

ne hırs küpü bu besimin çaliştirdigi takım ayakta duramıyor

Avatar
Ali Balbal 2018-04-26 18:35:30

Gecmis olsun.Gecti bor un pazari sur esegini nigdeye.Rahat olsunlar 2 mac sonra tatil basliyor.Stres yapmasinlar ruhsuzlar.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-26 19:24:03 @Ali Balbal

Bakın topçu kardeşler şerefiniz için namusunuz için hak için oynayın 180 dakka bı top oynuyacaksiz altı üstü millet adları maaşla ev geçindiriyor gidip sizin için her yere gidiyor aç susuz yapmayın böyle çıkın adam gibi oynayın su işi bitirin

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet çankaya 2018-04-27 10:38:49

Osman kardeşim samsunsamsun sporu bir alt likte görmek isteyen okadar değerli samsun taraftari varmişkî yazık yahu bu takım Allah izniyle bu likte kalacak