banner388

Samsunspor hedefine namağlup ilerliyor

Ligde şu ana kadar oynadığı 9 resmi müsabakada tek bir yenilgi almayan kırmızı beyazlı ekip, son 3 maçta ise kalesini gole kapattı. 

Samsunspor hedefine namağlup ilerliyor

Ligde şu ana kadar oynadığı 9 resmi müsabakada tek bir yenilgi almayan kırmızı beyazlı ekip, son 3 maçta ise kalesini gole kapattı. 

24 Ekim 2019 Perşembe 14:49
Samsunspor hedefine namağlup ilerliyor

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor'un zirve takibi devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan kırmızı beyazlı ekip, 9 haftalık periyotta müthiş bir performans sergilerken; son 3 maçtır kalesinde gol görmedi. Bu süreçte oynadığı tüm maçlarda kalesini gole kapayan kırmızı beyazlı ekip, bu istatistiğiyle dikkat çekiyor. 

İYİ GİDİYORUZ 

Son üç maçlık periyotta Amed Sportif Faaliyetleri ile deplasmanda golsüz berabere kalan kırmızı beyazlı ekip, sonrasında sahasında Kırklarelispor'u 4-0'la geçti. Yılport Samsunspor, son olarak geçtiğimiz hafta ise deplasmanda İnegölspor'u tek golle mağlup etti. Kırmızı beyazlı ekip, bunun yanı sıra 9 lig maçında ise hiç yenilgi almadı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kavaklı 2019-10-24 15:11:27

Tek rakibimiz manisaspor da hiç yenilmedi. Hatta bizim maçımız hariç beraberlikleri dahi yok. Ayrıca güzel futbol oynuyorlar ve çok gol atıyorlar

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-10-25 00:14:22

Biz namağlup gidiyoruz peki manisa yenildide bizimmi haberimiz yok bizimki müthiş bir performanssa manisanınki ney o zaman adamlarzönüne gelene 5-6 atıyor müthiş oynayıp rakiplerini dağıtıyorlar kendi evimizde adamların elinden şansa kurtulduk kalecimiz gününde olmasa burdaki maçın ilk yarısı 4-0 biterdi birde bizim futbolumuza bakın tam bir razalet inegöl maçında ben izlerken utandım acaba oynayanlar utandımı desem utanmadıklarını maçtan sonraki yaptıklarıyla gördük oysaki onları yanlız bırakmamak için aç susuz binlerce kilometre yol giden taraftarın çilesine ve onları hiç bir şekilde maddi ve manevi mağdur etmeyen yönetimin emeklerinin karşılığını oynadıkları berbat futbolla gösteren bu futbolcuları tüm uzak deplasmana uçakla götüren onlara barcelona ve bayern münihin bindiği otobüsün aynısını tahsis eden yönetime diyorumki bunları uzak yada yakın hiç farketmez bütün deplasmanlara samulaştan kiralanan halk otobüsüyle götürmelerini paralarını da günü gününe ödememelerıni tavsiye ediyorum bunları diğer takımlarda oynayan futbolcuların hepsi yaşıyor bizimkilerde yaşasın belki akılları başlarına gelir geçen sezon kastamonu sporun oyuncuları beş para alamadıkları halde ligi bizim üstümüzde ikinci bitirmişlerdi.

Avatar
Canik 55 2019-10-24 23:08:55

Umutsuzluk yok, bu kadroyla daha güzel futbol oynayan bir takım kısa zamanda ortaya çıkacak ve gözümüz gönlümüz futbola doyacak İnşAllah. Ve Şampiyon olacağız yeter ki takımımıza sahip çıkalım.

Avatar
Samsunsporlu 2019-10-25 11:04:23

manisa futbol olarak da bizden çok üstün biz daha takım bile olamadık tek handikapları taraftarı olmaması