banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor güç depoluyor

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde sabah yapılan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncular, fizik kondisyonu artırıcı çalışmalar yaptı.

banner269

Samsunspor güç depoluyor

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde sabah yapılan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncular, fizik kondisyonu artırıcı çalışmalar yaptı.

26 Aralık 2019 Perşembe 14:14
Samsunspor güç depoluyor

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’da devre arası hazırlık çalışmaları yüksek tempoda başladı. Ligin ikinci yarısına iddialı bir şekilde giriş yapmanın hesaplarını yapan kırmızı beyazlı ekip, güne hızlı bir giriş yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde sabah yapılan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncular, fizik kondisyonu artırıcı çalışmalar yaptı. 

SAĞLAM’IN ÖĞRENCİLERİ HIZLI BAŞLADI 

Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra ısınma hareketleriyle devam etti. 4 e 2 orta oyunu oynayan Yılport Samsunsporlu futbolcular, dayanaklılık idmanı yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın futbolcularıyla yakından ilgilendiği antrenmanın ardından kırmızı beyazlı oyuncular, öğle yemeğine kadar istirahat etmeleri için odalarına çekildiler. Çalışmaya sakatlığı devam eden Yalçın Kılınç katılmadı.  

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çelik Kaptan 2019-12-26 14:57:31

İkinci yarı puan toplamak çok zordur. Maçlar kıran kırana geçecektir. Tökezleyen devre dışı kalacağı için güçlü ve akıllı olmak iyi futbol oynamak için çalışmaların çok iyi geçmesi lazım. Şimdiden başarılar sizinle olsun.

Misafir Avatar
kesinlikle doğru bir tespit 2019-12-26 19:57:51 @Çelik Kaptan

maşAllah takıma.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yekta KURTULUŞ 6 aylığına alin. 2019-12-26 17:58:56

Antalyada mutlu değil. Alin sampiyon olun.