banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor gişeleri patladı! Taraftarlar akın etti

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam YILPORT Samsunspor ile Amedspor arasında oynanacak müsabaka için taraftarlar yavaş yavaş stada alınmaya başlanmıştı. Bilet alamayan taraftarlar gişelere hücum ederek gişelerden geçtiler.

banner269

Samsunspor gişeleri patladı! Taraftarlar akın etti

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda bu akşam YILPORT Samsunspor ile Amedspor arasında oynanacak müsabaka için taraftarlar yavaş yavaş stada alınmaya başlanmıştı. Bilet alamayan taraftarlar gişelere hücum ederek gişelerden geçtiler.

02 Eylül 2018 Pazar 20:38
Samsunspor Haber-Bu akşam YILPORT Samsunspor evinde Amedspor'u ağırlayacak. Heyecanlı beklenen maç için güvenlik güçleri stadın kapılarını taraftara açmıştı. Ancak maç bileti bulamayan bazı taraftarlar gişelere hücum ederek, kaçak olarak maça girmeye başladı. Yaşanılan olayla birlikte Samsunspor taraftarları stada akın etti.
 
Stada zorla giren taraftarlar polis ekiplerinden kurtularak stada akın etti. Merakla beklenen Samsunspor maçı öncesinde, stat girişinde yaşanan olay kameralara yansıdı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelebi 2018-09-02 22:24:14

Bu takım galibiyet serisini yakalasın içeride 30000 taraftar önünde oynar! Buda 2.lig ve 1.lig takımları arasında rekor olur Net!..

Avatar
ibrahim gökmen 2018-09-03 09:56:41

yaa o stadın merdivenleri nedir arkadaşlar. 35 bin kişilik stad yapmışsınız çok iyi de o kadar insanın o 2 kişinin yan yana anca sığdığı merdivenlerle mi boşaltacaksınız. hadi onuda geçtim üst kattan iniş yaparken o izdiham ve itişmede aliminyumdan yapma korkuluklarmı insanların merdivenlerden düşüp yaralanmasını engelleyecek. Bir an önce bu problemin giderilmesi gerekiyor. Artık ülkemizde birşeyleri sadece yaptık mantığı ile hizmete sokmaktan vazgeçilmeli. kullanışlı ve güvenli olması ön planda tutulmalı.

Misafir Avatar
Hüseyin Tekin 2018-09-03 13:45:22 @ibrahim gökmen

Aynen dediğinize harfiyen katılıyorum.. maçtan sonra şunu dedik " 35.000 kişilik apartman yapılmış, merdivenlerini 2 metre yapmışlar...çıkışlar son derece kötü.. bu stadı yapan kimse madalya! vermek lazım. İsmail başkanımızın çoğu sorunu çözeceğine inanıyorum. Zaten bileti olup maça giremeyenler kale arkasına girdiler

Beğenmedim! (0)
Avatar
ZAFER 2018-09-03 15:45:45

çıkışlara çamur atmayın beyler o stada biz olimpiyatlarda gittik 40 bin kişi vardı neredeyse bitişinde 15 dk sürdü dışarıya çıktık stad dışına.. yeterki millet nizama uysun birbirini ezmesin.. ama nereede Türk milletinde nizam.. hemen o olmamış bu olmamış derler... korkuluk olayı kötü ama..

Avatar
Murat 2018-09-04 00:13:35

Adam akıllı görevlerini yapsınlar kimse akın etmez zarar görmez polis işini biletci işini güvenlik işini yönetici görevini işi ne ise ADAM gibi yapacak !!! İsmail başkanın dediği gibi