banner388

Samsunspor ezdi geçti! Maç sonucu Samsunspor 4-0 Kırklarelispor

Yılport Samsunspor evinde Kırklarelispor'u 4-0 mağlup etti. İrfan Buz'un revizyona gittiği kadronun aldığı ezici galibiyet ve oynanan oyun taraftarı memnun etti.

Samsunspor ezdi geçti! Maç sonucu Samsunspor 4-0 Kırklarelispor

Yılport Samsunspor evinde Kırklarelispor'u 4-0 mağlup etti. İrfan Buz'un revizyona gittiği kadronun aldığı ezici galibiyet ve oynanan oyun taraftarı memnun etti.

13 Ekim 2019 Pazar 18:52
Samsunspor ezdi geçti! Maç sonucu Samsunspor 4-0 Kırklarelispor

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 8. haftasında Yılport Samsunspor evinde Kırklarelispor'u ağırladı. Samsunspor revizyona gittiği kadro ile maçtan 4-0 üstün ayrıldı. 

SAMSUN'DA GOL TUFANI 

Samsunspor'un golleri şu şekilde: 

Dakika 40 - Guido Koçer
Dakika 42 - Enes İslam İlkin 
Dakika 63 - Atabey Çiçek 
Dakika 70 - Caner Arıcı 

TFF 2. LİG BEYAZ GRUP PUAN DURUMU

Samsunspor'un Kırklarelispor galibiyetinin ardından ligde son puan durumu şu şekilde:

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-10-13 19:24:04

MANİSA NE ZAMAN KİME TAKILACAK. PUAN FARKI HALA 4

Avatar
Haluk 2019-10-13 22:23:48

Ya kardeşim skora göre manşet atmayın. Gollerin dışında maçta ne vardı. 40 dakika takım top oynamadı. peş peşe gelen gollerden sanra biraz canlandı. oda 70. dakikada durdu. Yalandan yere milleti kandırmayın takım rezil top oynuyor.

Avatar
Canik 55 2019-10-14 07:31:28

Allahın izni ile yolumuz açık. Yüksel Yıldırım Başkanın söylediği gibi taraftar olarak desteğimizi eksik etmeyelim çünkü rakibimiz Manisa takımını şu anda ayakta tutan ve oynatan oyuncuların yaşları ilerlemiş,ve bu oyuncular geçen sene Sakarya'da aynı hoca ile çalışırken ilerleyen haftalarda form düşüklüğü ve gelen başarısız sonuçlar neticesinde İsmail Ertekin hocanın yerine Şaban hoca gelmiş ve play-off'da bizi elemişti. Yani kaydedilmiş birşey yok ama tribünler boşalmış. Samsunspor'umuzu seven gerçek Taraftarımıza bir çağrım var. Samsunspor'u bugüne kadar menfaat için kullanan bir güruh var onların oyununa gelmeyin Efsane Başkan Sayın İsmail Uyanık'ın etrafında toplanın destek olun. Bu takım bu sene bu ligden Şampiyon olarak çıkacak. O zaman sevinecek yüzümüz olsun. Gurbetteyim maçları satın alıp tv'de izliyorum Lütfen takımımızı evinde yalnız bırakmayın. Samsunspor bir Markadır, o formayı değerli yapan göğsündeki Arma'dır unutmayalım başka Samsun yok Samsunspor'un Samsunludan başka dostu yok.

Avatar
Çelik Kaptan 2019-10-14 09:10:09

İki as elemanı kadroya almamak dopingmi oldu takıma. İnşAllah hayırlısı olur ve seri galibiyetlere başlarız. Bu sene bu iş bitecek çıkacağız bu ligden.

Avatar
Wiwa 55 2019-10-13 20:16:01

Geçti bor,un pazarı sür eşşeyi niğdeye

Avatar
takipçi 2019-10-14 13:00:42

ezip geçilen ne oyun var ne oyun planı çok zayıf rakip karşısında kötü bir oyunla alınan galibiyet. hocaya ve yönetime bir soru bu atabeyin kadro dışı bırakılan abdülkadirden ne üstünlüğü var yada a.kadir atabeyden kötümü. bu maçta a.kadir oynamış olsaydı en az beş gol atardı.