banner388

Samsunspor eksik çalıştı

Samsunspor, ekonomik kriz yüzünden 5 oyuncusunun takımdan ayrılması nedeniyle bugün 15 as futbolcuyla antrenman yapabildi.

Samsunspor eksik çalıştı

Samsunspor, ekonomik kriz yüzünden 5 oyuncusunun takımdan ayrılması nedeniyle bugün 15 as futbolcuyla antrenman yapabildi.

06 Ocak 2018 Cumartesi 16:06
Samsunspor eksik çalıştı

Samsunspor Haber - Ekonomik ve yönetim anlamında sıkıntılı günler geçiren Samsunspor’da antrenmana katılan futbolcuların azlığı dikkat çekiyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde antrenman yapan kırmızı-beyazlılar, as kadrosundan 15 futbolcuyla çalışmak zorunda kaldı.

TEK İDMAN YAPTILAR

Samsunspor’un as kadrosunda bulunan ve bu zamana kadar şans bulan futbolculardan Sifakis, Furkan Köse, Erkam Reşmen, Ahmet Solakel, Ahmet Cebe, Ercan Yazıcı, Halil Pekşen, Kenan Karışık, Gökay İravul, Oğuz Gürbulak, Samed Kılıç, Göksu Türkdoğan, Samaras, Angan ve Muhammet Beşir katıldı.

ALTYAPIDAN OYUNCULAR İDMANDA

Grip olan Ayite ve Chibuike takımla beraber antrenmana katılmadı. İdmana bu futbolcuların alt yapıdan bu sezon A takıma yükselen ama forma şansı bulaman 2’si kaleci 5 futbolcu katıldı. Abdülkerim Bardakçı, Ufuk Budak, Ömer Kandemir, Hasan Hatipoğlu ve Çağrı Ortakaya serbest kalma haklarını kullanarak, Samsun’dan ayrılmıştı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KARACA 2018-01-06 16:20:18

GİDENLER SANKİ FUTBOL MU OYNUYORLARDI??? ÇAĞRI ELAZIĞDA GEÇEN SEZON SAVAŞIYORDU, SAMSUNDA SOSYETE SANATÇILARI GİBİ SALLA BAŞI AL MAAŞI ZİHNİYETİ.....İYİ OLDU BU DURUM GİDEN GİDER KALAN SAĞLAR BİZİMDİR AĞA MİSALİ.