banner388

Samsunspor efsanesi geri döndü! 'Genel Kaptan' görev başında

Samsunspor'un efsane isimlerinden Cenk İşler, "genel kaptan" olarak yuvaya geri döndü.

Samsunspor efsanesi geri döndü! 'Genel Kaptan' görev başında

Samsunspor'un efsane isimlerinden Cenk İşler, "genel kaptan" olarak yuvaya geri döndü.

11 Kasım 2021 Perşembe 18:00
Samsunspor efsanesi geri döndü! 'Genel Kaptan' görev başında

Geçen yıl averajla şampiyonluğu kaçıran Samsunspor bu sezon da Spor toto 1. Lig’e ‘şampiyonluk’ parolası ile başlamıştı. Kırmızı-beyazlılarda geride kalan haftalarda istenilen sonuçlar alınamayınca önce Teknik Direktör Mehmet Altıparmak sonra Genel Menajer Mustafa Aztopal ile yollar ayrılmıştı. Samsunspor’da ayrıca futbolcular Mehmet Akyüz ve Gökhan Karadeniz kadro dışı bırakılmış, ardından Gökhan Karadeniz’in sözleşmesi feshedilmişti.

Samsunspor futbolculuk kariyerinde 215 gol atarak 200’ler kulübüne giren nadir Türk futbolculardan biri olan Cenk İşler, yeni bir yapılanmaya giden Samsunspor’da görev aldı. Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Geçtiğimiz yıllarda formamızı başarıyla terleten eski kaptanlarımızdan Cenk İşler kulübümüzde genel kaptan olarak göreve başlamıştır. Cenk işler, 12 Kasım’da Antalya kampına katılacaktır. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Samsunspor lige geride kalan 12 haftada oynadığı 11 maçta 15 puan toplayarak zirvenin 12 puan gerisinde kaldı.


 

Son Güncelleme: 11.11.2021 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Saglam 2021-11-11 23:51:41

Futbolculuk başka idarecilik başkadır. Bence yanlış tercih. Doğrusunu Aztopalin ayrılma nedenlerinde aramak lazım.

Avatar
Îsmail Sezgin 2021-11-13 13:41:57

Samsun ve Samsunspor Camiasina Hayırlı Olsun.Samsunspor Samsun'lunun öz takımıdır.Herşey gözönündedir.Başkanımız gerekeni yapmıştır.Bundan sonra Futbolcusundan İdarecisine kadar her Samsun,lu görevini yapacağına inanıyoruz.Birlikle elbirliğiyle Samsunspor hak ettiği yerde olacaktır.Kimse uzaktan laf etmiye
cektir.Basarılar dileriz. IREMCiK Dergisi