banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'dan kritik 3 puan

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında evinde Erzurumspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

banner269

Samsunspor'dan kritik 3 puan

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında evinde Erzurumspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

11 Şubat 2018 Pazar 15:09
Samsunspor'dan kritik 3 puan

Samsunspor, Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında evinde karşılaştığı Erzurumspor'u 1-0 mağlup ederek kritik 3 puanın sahibi oldu.

Samsunspor, maça kontrollü başladı. Maçın ilk bölümünde her iki takımda hücumda etkili olamadı. Samaras, Göksü ve Enes İslam ise Samsunspor'un etkili oyuncuları arasında yer aldı.

ENES iSLAM İLK YARININ YILDIZI

Samsunspor'da geçtiğimiz hafta gösterdiği performans ile dikkat çeken Enes İslam Yavuz, bu maçtada oynadığı futbol ile alkış topladı. Maçta skoru değiştiren isim 37. dakikada Enes İslam'ın harika asistinde Göksü Türkdoğan oldu. Bu golle Samsunspor soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

Maçın ikinci yarısında Erzurumspor daha etkili olan taraftı. Samsunspor savunma güvenliğini ön planda tutarken yakaladığı kontrataklarda ise çok sayıda fırsatı değerlendiremedi. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca Samsunspor haftayı 3 puanla kapatarak büyük bir başarıya imza attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-02-12 09:07:44

Tam anlamıyla kritik galibiyet. Alt sıradakilerin de puan kaybetmesi çok avantaj getirdi bize. Ama lig bitmedi rehavete kapılmayalım.