banner388

Samsunspor'dan kaçan kaçana

Ramazan Övüç'ün 'artık Samsunspor'da kalmak istemiyorum' itirafından sonra bazı oyuncularında takımdan ayrılmak için yönetimle görüşmelere başladığı iddia edildi.

Samsunspor'dan kaçan kaçana

Ramazan Övüç'ün 'artık Samsunspor'da kalmak istemiyorum' itirafından sonra bazı oyuncularında takımdan ayrılmak için yönetimle görüşmelere başladığı iddia edildi.

11 Aralık 2017 Pazartesi 15:07
Samsunspor'dan kaçan kaçana

Samsunspor Haber - Samsunspor'da futbolcular mutsuz, huzursuz. Kulübün içinde bulunduğu mali kriz ve akabinde alınan olağanüstü kongre kararı takımı iyiden iyiye sarsmış durumda. Denizlispor deplasmanı öncesinde teknik direktör Engin İpekoğlu'na 'burada devam etmek istemiyorum' diyerek kırmızı beyazlı ekiple yollarını ayırması kesinleşen Ramazan Övüç'ten sonra bazı oyuncularında devre arasında takımdan ayrılmak için hazırlıklara başladığı iddia edildi.

DEVRE ARASINA KADAR ÖDEME YAPILMAYACAK

Alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle zaten Türkiye Futbol Federasyonu'na koşan kırmızı beyazlı oyuncuların tamamı bu kaos ortamından bir an önce uzaklaşmak istiyor. Yönetim ise bu konuda hiçbir çalışma gerçekleştirmeyerek işleri daha da zor hale sürüklüyor. Devre arasına kadar takıma ödeme yapılmayacağı açıklanan Samsunspor'da bu durumun kritik Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarına nasıl yansıyacağı ise şimdiden büyük merak konusu.

TEKNİK EKİPTE BU DURUMDAN RAHATSIZ

Teknik ekibinde kulübün içinde bulunduğu belirsizlik ortamından son derece rahatsızlık duyduğu ve konuyu Başkan Erkurt Tutu ile bu hafta içinde bir kez daha görüşeceği öğrenildi. 20 Aralık Çaramba günü yapılacağı duyurulan kongre öncesinde Erkurt Tutu'nun yeniden aday olmayı düşündüğü ancak son kararını bu hafta içinde yapacağı bir kaç görüşmenin ardından net olarak açıklayacağı iddia edildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 11.12.2017 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-11 21:52:42

Yönetim bu durumda ne yapıyor? Anlaşılan Samsunsporu zor günler bekliyor.