banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'dan Jimmy Durmaz Bombası! Transfer Konusunda Anlaşıldı!

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile sözleşmesini fesheden Jimmy Durmaz, T Samsunspor'a transferi konusunda anlaştı.

banner269

Samsunspor'dan Jimmy Durmaz Bombası! Transfer Konusunda Anlaşıldı!

Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile sözleşmesini fesheden Jimmy Durmaz, T Samsunspor'a transferi konusunda anlaştı.

08 Aralık 2022 Perşembe 19:32
Samsunspor'dan Jimmy Durmaz Bombası! Transfer Konusunda Anlaşıldı!

Süper Lig takımı Fatih Karagümrük'le sözleşmesini fesheden Jimmy Durmaz'ın yeni adresi belli oldu. 1. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve Eyüpspor'la birlikte Süper Lig'in güçlü adayı olan Yılport Samsunspor, Jimmy Durmaz'la prensip anlaşmasına vardı. 

JİMY DURMAZ'IN PERFORMANSI

Türkiye kariyerinde; Gençlerbirliği, Galatasaray ve Fatih Karagümrük takımları bulunan Jimmy, sezonun ilk yarısında Karagümrük'te 11'i ilk 11, 13 maçta forma şansı buldu ancak gol ya da asist katkısı olmadı. 

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYACAK

TFF 1. Lig kulüpleri için A Takım Listesinde 8 yabancı uyruklu oyuncu bulundurma kuralı bulurken, 33 yaşındaki Süryani Türk asıllı İsveçli yıldız ise yerli statüsünde forma giyiyor.

JİMMY DURMAZ'IN SÜPERLİG SERÜVENİ

Türk asıllı İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz, ilk olarak 2012 yılında Gençlerbirliği formasıyla Türkiye’de mücadele etti. Ardından Yunanistan’da Olimpiakos, Fransa’da da Toulouse’de oynayan Durmaz, 2019 yılında Galatasaray’a transfer oldu. Sarı-kırmızılılarda 17 maça çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 2020 yılında kiralık olarak, 2021 yılında ise bonservisiyle Fatih Karagümrük’e transfer oldu.

 YÜKSEL YILDIRIM'DAN TRANSFER  AÇIKLAMASI

Öte yandan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geçtiğimiz günlerde transfer çalışmalarının başladığını, kanat, 8 ve 10 numara bölgelerine transfer yapmak istedikleri açıklamıştı.

''DAHA GÜÇLÜ BİR SAMSUNSPOR OLACAK''

Yıldırım, "Biz geçmişten tecrübe aldık. Onun için temkinli, coşkulu ve atak oynamak istiyoruz. Bunu oynatacak bir yapıya, hoca getiriyor. Transferde de bunu destekleyecek bir iki oyuncu alırsak, daha güçlü bir Samsunspor olacak" demişti.

SAMSUNSPOR, 7 MAÇTIR NAMAĞLUP

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 7 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Karadeniz ekibi, bu süre zarfında 5 galibiyet 2 beraberlik aldı.

Kaynak: Ajanspor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbet55 2022-12-09 01:16:55

Allah aşkına yeter artık 33 yaş üstün topçuları toplamaya. Adam iyi olsa Karagümrük bırakırmı onu. Yazık günah ya.

Avatar
samsunsporlu 2022-12-09 08:06:34

başkanın açıkladığı mevkilerle ne alakası var