banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'dan  gollü prova 3-0

Kırmızı beyazlılar, U19 takımı ile oynadığı hazırlık maçını Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz ve Eraldo Çinari'nin golleriyle 3-0 kazandı 

banner269

Samsunspor'dan  gollü prova 3-0

Kırmızı beyazlılar, U19 takımı ile oynadığı hazırlık maçını Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz ve Eraldo Çinari'nin golleriyle 3-0 kazandı 

05 Eylül 2021 Pazar 21:17
Samsunspor'dan  gollü prova 3-0

Samsunspor Haber -  TFF 1. Lig'in 4. haftasında sahasında Keçiörengücü'nü konuk edecek olan Kırmızı-Beyazlılar, milli arada çalışmalrına hız kesmeden devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde U-19 takımı ile hazırlık maçı yapan Yılport Samsunspor, mücadeleyi Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz ve Eraldo Çinari'nin golleriyle 3-0 kazandı. Karşılaşmada her iki takımın futbolcularının da hırslı görüntüleri dikkatlerden kaçmadı. Sakatlığı bulunan ve henüz hazır olmayan isimler maçta forma giymedi.

MAÇTAN NOTLAR...

Yılport Samsunspor'un yıldız futbolcusu Mehmet Akyüz, hazırlık maçındaki hırslı ve istekli görüntüsü ile alkış topladı. Tecrübesini sahaya yansıtmaya çalışan golcü futbolcu, zaman zaman takım arkadaşlarına da uyarılarda bulundu. Kırmızı-Beyazlıların yıldızı Yasin Öztekin, U-19 ile oynan hazırlık maçında da son derece istekliydi. Kaptan Yasin, karşılaşmada gol perdesini de açan isim oldu. Kırmızı-Beyazlıların başarılı file bekçisi Nurullah Sağlam, U-19 ile oynana hazırlık maçında bu kez takım arkadaşlarına rakip oldu. U-19 takımının kalesini koruyan Nurullah, performansı ile beğeni topladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55li 2021-09-06 08:39:30

U19 takımımız yabancı takım mı? Gençlerimiz hakkında da bilgi verseydiniz.

Avatar
Cemalettin Ozcan 2021-09-06 12:05:37

Gurubunda birinci olan U19 Takımımızda Samsun spor A Takımına geçebilecek yetenekler yok mu?
Bilgi verirmisiniz.?