banner388

Samsunspor'dan Canberk Açıklaması

Samsunspor’da alacaklarını alamadığı gerekçesiyle TFF’ye başvuran Canberk Aydın’ın geçmişe ilişkin tüm alacaklarının ödendiğini ve bu oyuncunun kulüpteki geleceğinin yönetim kurulunca değerlendirilmeye alınacağını açıkladı.

Samsunspor'dan Canberk Açıklaması

Samsunspor’da alacaklarını alamadığı gerekçesiyle TFF’ye başvuran Canberk Aydın’ın geçmişe ilişkin tüm alacaklarının ödendiğini ve bu oyuncunun kulüpteki geleceğinin yönetim kurulunca değerlendirilmeye alınacağını açıkladı.

28 Haziran 2016 Salı 12:11
Samsunspor'dan Canberk Açıklaması

Samsunspor Yönetim Kurulu alacalarını tahsil etmek ve alamadığı takdirde sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmek için TFF’ye başvuruda bulunan Canberk Aydın’ın durumuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. 
Yapılan açıklamada, "Bilindiği üzere oyuncumuz Canberk Aydın sözleşmesinden doğan alacalarını tahsil etmek ve alamadığı takdirde sözleşmesini tek taraflı fesih etmek üzere TFF’ye başvurmuştu. Bu başvurunun son günü olan 27 Haziran 2016 gününe kadar kendisine gerek Sportif Menajerimiz Coşkun Zeren gerek yöneticimiz Metin Ateş ve gerekse Başkanımız Erkurt Tutu tarafından kulübümüzün mali güçlükleri anlatılmış, parasının kısa süre içerisinde ödeneceği teminatı bizzat kendileri tarafından verilmiş, hatta Samsunspor’a olan güvensizliğini aşması için çeşitli alternatifler de sunmuşlardır. Bunlar alternatifler içerisinde; alacağının yarısının ödenerek kalan kısmı için yönetici çeki verilmesi, tapusu ile beraber ev verilmesi veya bir hafta süre verilmesi seçenekleri bulunmakta iken ne yazık ki bunların hiçbir tanesi oyuncumuzu ve danışmanlığını yapan eski Samsunsporlu futbolcu ağabeyini ikna etmekte başarılı olamamıştır. Hatta ailesi nezdinde yapılan girişimler dahi ne yazık ki başarılı olamamış ve 27 Haziran 2016 tarihinde ısrarcı olmuşlardır. Kentimizin yetiştirdiği bir değer olarak baktığımız oyuncumuz Canberk Aydın’ın alacaklarını tahsil etmek istemesini, emeklerini Samsunspor için harcayan her oyuncumuzda olduğu gibi normal karşılarız. Bununla beraber, kendisini yetiştiren Samsunspor Kulübü’nün tekliflerini geri çevirmesi, kulübüne olan güvensizliği, haklarını koruyarak kendisine önerilen seçeneklere rağmen sözleşmesini tek taraflı feshe götürecek sonuç için ısrarcı olması yönetim kurulumuzu derin düşüncelere sevk etmiştir. Samsun’un emek verdiği bir değer, Samsunspor’un üzerinde hakkı olan bir yeteneğin bu tarz davranışı hepimizi derinden yaralanmıştır. Tüm bu gelişmelere rağmen geçmişte yaşanan birtakım benzer olaylarda görüldüğü gibi Samsunspor’un zarar görmesine mani olmak adına ve son derece güç şartlara rağmen süresi içerisinde oyuncumuz Canberk Aydın’ın geçmişe ilişkin tüm alacakları hesabına yatırılmıştır. Bu oyuncumuzun Samsunspor’daki geleceği yönetim kurulumuz tarafından değerlendirilecektir" ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 28.06.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.