banner388

Samsunspor'dan Bodrumspor'a teklif: Maçı akşam oynayalım

Yılport Samsunspor yönetimi, 6 Mart Çarşamba günü oynanacak Bodrumspor karşılaşmasını akşam oynamak için girişimlerine başladı. Resmi kararın bir iki güne açıklanacağı öğrenildi. 

Samsunspor'dan Bodrumspor'a teklif: Maçı akşam oynayalım

Yılport Samsunspor yönetimi, 6 Mart Çarşamba günü oynanacak Bodrumspor karşılaşmasını akşam oynamak için girişimlerine başladı. Resmi kararın bir iki güne açıklanacağı öğrenildi. 

27 Şubat 2019 Çarşamba 10:50
Samsunspor'dan Bodrumspor'a teklif: Maçı akşam oynayalım

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta şampiyonluk yolunda hedefine emin adımlarla yürüyen Yılport Samsunspor’da yönetim, 6 Mart Çarşamba günü oynanacak zorlu Bodrumspor karşılaşmasının akşam oynanması noktasında yoğun olarak çalışmalara başladı. Bodrumsporlu yöneticilerle yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlandı. 

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR 

Detayların konuşulduğu ve resmi kararın bir iki güne kamuoyuna duyurulacağı öğrenilirken; bu gelişme özellikle akşam maçına özlem kırmızı beyazlı taraftarlar arasında büyük memnuniyetle karşılandı. Bu arada Yılport Samsunspor, 3 günlük izinin ardından hafta içi oynayacağı Bodrumspor karşılaşması için hazırlıklarına yarın başlayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa 2019-02-27 11:47:08

Türk Futblunda katliamlar başlatılmıştır.TFF 2.lig beyaz grupta kadrolarının başaramadığı ve önlerinde engel gördükleri takımlar, masa başı oyunları ile derdest edilerek, haksız şampiyonluk seçeneklerine başvurmalar başlatılmıştır.Şimdiden şampiyon bellidir ve bu şampiyonluk haksızlık edenlere asla yar olmayacaktır..2-3 hatadır lider olan bir takım hakem faciaları ile nasılda derdest edilmek istendiğine şahidiz.Kim ki önünün açılması adına haksız bir şampiyonluk almayı murad ederse ALLAh onlara bunu nasip etmesin.

Misafir Avatar
kim 2019-02-27 13:48:32 @Musa

ne dediğin belli değil, sakaryayı kastediyorsan son dakikada kazanırken iyide kaybedince mi kötü oluyor. sakarya ne samsundan ne sarıyerden iyi bir takım değil. balığına maç alıyorlar. bakmayın bu sıraya geldiğine.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Kemal 2019-02-27 13:44:04

Evet Musa Samsunspor aynı bu yolla geçen yıl düşürüldü, süper ligden düştüğümüz sene de aynı şekilde düşürülmüştük bunu en iyi biz biliriz.

Avatar
Serhat 2019-02-27 14:46:04

Musa, yazından anlaşıldığı gibi Sakaryasporlusun ve aklınca Tff’nin Samsunsporu Şampiyon yapabilmek adında girişimleri olduğunu iddaa ediyorsun.
Samsunsporun oynadığı maçları bi izle istersen Hakemler bize karşı nasıl düdük çalıyor diye gör.

Ha fazla uzağa gitmeye gerekte yok ilk yarının son maçı olan sakarya- Samsun maçınıda izlemişsindir hakkız yere 2 penaltı golü atan takımın adıdır sakarya.

Şimdi boş yapma işine bak.

Avatar
qwerty 2019-02-27 12:41:11

Sakaryaspor masa başı oyunlarla şampiyon yapılmak istenmektedir. Bizim sakarya maçında verilen haksız penaltı buna örnektir. Bunan önlem almalıyız. hakkımız olan şampiyonluk bu ayak oyunlarına bırakılmamalıdır.

Avatar
50beş 2019-02-27 16:41:30

Musa kardeş sen Sakryaspordan mı bahsediyorsun ? Eğer öyleyse Sakaryadaki maçta hakemin penaltıları ile 1 puanı zor kurtardınız. Ayrıca transfer yasağınız var ve sakat cezalı oyuncularınız var. Puan kaybetmeniz çok normal. Ve ve ve Samsunspor bu ligin üstünde bir takım ve şampiyonluğun tek adayıdır. Saygılar..

Avatar
Musa Musa 2019-02-27 19:59:27

Sakaryalılar başladı çamura kazandığınınz maçlarda hakemleri nasıl etkilediğinizi ele alın bırakın bu işleri.

Avatar
Mustafa BAYRAKTAR 2019-02-27 13:03:48

Musa, bildiğin birşey varsa yaz, yoksa boş yapma! Bizim saha dışı oyunlar ile işimiz olmaz, çıkın topunuzu oynayın, kazanabiliyorsanız kazanın! Ayrıca senin duana da gönül rahatlığı ile AMİN diyorum!

Avatar
Metin 2019-02-27 18:22:52

Ben koyubirsamsunspor taraftarıyım,ama şikeyle parayla yada hakemle maç alıp şampiyon olursak yazıklar olsun futbolculara verilen onca emeğe,haneden şampiyon olsun...gönül isterki hertakım gazi antepe manisaya birer maçtan gelen hasılatı verip örnek olmaya feirplay böyle olur..hayırlısı olsun.