banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da Diawusie iddiası 

Kırmızı beyazlı ekibin, Almanya doğumlu Ganalı kanat forvet Diawusie Agyemang ile ilgilendiği ortaya atıldı. 

banner269

Samsunspor'da Diawusie iddiası 

Kırmızı beyazlı ekibin, Almanya doğumlu Ganalı kanat forvet Diawusie Agyemang ile ilgilendiği ortaya atıldı. 

02 Ocak 2022 Pazar 10:59
Samsunspor'da Diawusie iddiası 

Samsunspor Haber - Alman basını SportsBuzzer tarafından ortaya atılan iddiaya göre göre, Spor Toto Birinci Ligi'nde şampiyonluk hesapları yapan Samsunspor'un, 23 yaşındaki Gana asıllı kanat oyuncusu Diawusie Agyemang'ı renklerine katmak için temaslarda bulunduğunu iddia etti. Haberde Şu ifadelere yer verildi: “Almanya doğumlu Ganalı kanat oyuncusu Diawusie Agyemang, Ocak ayı transfer döneminde Türk TFF Birinci Lig ekiplerinden Samsunspor’un ilgisini çekiyor”. Bu gelişmenin ardından gözler Samsunspor Kulübü'ne çevrildi. 4 Ocak'ta yapılacak Yüksel Yıldırım - Fuat Çapa zirvesi sonrasında devre arası transferleriyle ilgili net bilgilerin kamuoyuna aktarılması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mutlu 2022-01-02 16:21:34

Atabey Cicigi almayin kardesim iyi transfer yapin cunku sampiyonluk hala umudumuzda.

Avatar
VEDAT 2022-01-03 12:32:24

eminim ki polatın kalitesinde bile değildir! hele başkan seçmişse 60 yaşındayım benden bile kötüdür

Avatar
Hibu 2022-01-02 12:25:47

Yine bir muamma peşindesiniz.ne istiyorsunuz Samsunspor sevdasından mi uzaklaştırmak amacınız. Bu adamı tr pasaportu olsa alır mısınız. Altyapıda bu ve bunun gibi en az iki üç tane topçu vardır. Fark yaratacak yabancı alın. Alıyorsanız da böyle saçma sapan transfer yapmak yerine yapmayın eldekilerle devam edelim.