banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da 12 yolcu! İşte o isimlerden bir kaçı

Aralarında Şahin Şafakoğlu, Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Bilal Gülden, İshak Doğan, Abdülkadir Özgen, Erhan Şentürk gibi isimlerin yer aldığı 12 kişi ile yolların ayrılacağı iddia edildi. 

banner269

Samsunspor'da 12 yolcu! İşte o isimlerden bir kaçı

Aralarında Şahin Şafakoğlu, Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Bilal Gülden, İshak Doğan, Abdülkadir Özgen, Erhan Şentürk gibi isimlerin yer aldığı 12 kişi ile yolların ayrılacağı iddia edildi. 

18 Haziran 2019 Salı 16:58
Samsunspor'da 12 yolcu! İşte o isimlerden bir kaçı

Samsunspor Haber - Samsunspor yeni sezonda yeni bir kadro yapılanması için ilk adımlarını attı. Kırmızı beyazlı ekibin göreve getirdiği teknik direktör İrfan Buz'un yönetiminde yeniden kadro kuran Samsunspor'da gideceklerin isimleri belli oldu. Aralarında Şahin Şafakoğlu, Nuri Terliksiz, Savaş Yılmaz, Bilal Gülden, İshak Doğan, Abdülkadir Özgen, İrfan Başaran, Okan Dernek, Erhan Şentürk gibi isimlerin yer aldığı 12 kişi ile yollar ayrılması bekleniyor.  

SAMSUN'A DAVET EDİLECEKLER 

Kırmızı beyazlı ekibin çiçeği burnunda teknik direktörü İrfan Buz'un takımdan gönderilmesini istediği oyuncular, önümüzdeki günlerde Samsun'a davet edilerek teknik menajer Yücel Uyar ile görüşecek. Takım bulmaları noktalarında her türlü kolaylığın sağlanacağı futbolcuların, takımdan gönderilme kararlarına nasıl bir tepki gösterecekleri ise tam bir bilinmez konusu. Bu anlamda teknik menajer Yücel Uyar'ın işi hiç te kolay olmayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 18.06.2019 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ruhsuzlar alemi.!!!12 sayısı az daha fazla olmalı. 2019-06-18 18:16:44

Geçen sene 5 mağlubiyet alan takıma ve kadroya daha iyi bakın. 6 puan sadece sancaktepeye verdik. rakip keçiörengücünü içerde dışarda yenemedik.İlk beşteki hangi takımı eze eze yenerek aslan gibi puan alabildik. Playoffta gol atamadık. Rahat rahat izlediğimiz bir tane maç olmadı.YERİMİZ SÜPER LİĞ İSE ONA GÖRE TAKIM KURALIM.. SENEYE BU ZAMANLAR OTURUP AĞLAMAYALIM.

Avatar
ACIMAYIN ACINACAK HALE DÜŞERSİNİZ İRFAN HOCAM. 2019-06-18 18:33:14

SAMSUNDA İÇ SAHADA SANCAKTEPEDEN 3 GOL YİYEN KADROMUZ. FURKAN KÖSE-ERCAN YAZICI-SAVAŞ YILMAZ-İRFAN BAŞARAN-İLYAS KUBİLAY YAVUZ-ERHAN ŞENTÜRK-ŞAHİN ŞAFAKOĞLU-ERHAN KARTAL-CANBERK DİLAVER-BAHATTİN KÖSE-OKAN DERNEK

İSTANBULDA SANCAKTEPEYE 1 -0 YENİLEN KADROMUZ.
AHMET ALTIN-ERHAN KARTAL-NURİ TERLİKSİZ-AYTAÇ SULU-CANBERK DİLAVER-SAVAŞ YILMAZ-YILMAZ ÖZEREN-ERHAN ŞENTÜRK-İLYAS KUBİLAY YAVUZ-SAMET ASATEKİN-ABDULKADİR ÖZGEN
6 PUAN KAYBETTİK GOL ATAMADIK. CEZASINI KESİN.

Avatar
BU LİGİN VASAT TOPÇULARININ HEPSİNİ GÖNDERİN.!!! 2019-06-18 18:37:55

Geçen sene 5 mağlubiyet alan takıma ve kadroya bakın. 6 puan sadece sancaktepeye verdik. rakip keçiörengücünü içerde dışarda yenemedik.İlk beşteki hangi takımı eze eze yenerek aslan gibi puan alabildik. Playoffta gol atamadık. Rahat rahat izlediğimiz bir tane maç olmadı.FUTBOLDAN ANLAMAYA GEREK YOK.! BAKKAL HESABIYLA MATEMATİK BİLEN HERKES BUNU ANLAR.

Avatar
Sakir 2019-06-18 18:13:58

Okan dernek ne alaka sacmalamayin okan dernek ve ilyas kubilay haric kimi gonderirseniz gonderin bu adamlar takimin bel kemigi

Avatar
AHDE VEFA PARASINI VERİN SATMAYIN. 2019-06-18 18:26:11

SEVİN VEYA SEVMEYİN BU KULÜP İÇİN SAKATLANDILAR.
ERCAN YAZICI-ERKAM REŞMEN -OKAN DERNEK.
GEREKİRSE BİR YIL YEDEK KALSINLAR AMA HAKLARINI VERİN.
SAMSUNSPOR İNSANLARI KULLANIP ATMAZ. ZOR ZAMANINDA SAHİP ÇIKAR.

Avatar
bafra 2019-06-18 18:40:51

Muhammed Beşir de berat boz Bünyamin de Erkam resmen furkan yıldırım da gönderilmeli mutlaka kesin katili ivedi hiçbir faydaları olmadı olamadı sakat oyuncuları da görmek istemiyoruz zamanında recep niyazi aldılar adam 1 yıl tedavi oldu ve transfer oldu burası darulacize değil otel de degil sakat oyuncu almayın kesinlikle yalandan göz boyaması yapmayın sağlam raporda vermeyin samsunspor kaybeder genç çok koşan çok hızlı agresif oyuncular alin bu lig öyle bir lig

Avatar
bafra 2019-06-18 18:55:43

onlar sakatlandı daha iflah olmaz 1 maç iyi oynar 2.maça çıkmazlar sakat oyuncu ne alın ne de barındırin laf olsun diye ne sakat oyuncular alındı bir maç var beş maç yok ne güzel bende oynarim bu takımda laf olsun diye tranefer yapıldı yıllarca boş paralar gitti yazikir bizim paralarımızla keyif yapacan ve maçta koşmayan hocam koşmayan oyuncuyu derhal göndereceksin öyle anlaşma yaparak oyuncu alın maç başına oynarsan paranı veririm rapor tutulsun oyunda kim ne kadar güzel oynadı gözlem karar sonuç başarı gelir

Avatar
Canik 55 2019-06-18 19:24:40

Ben de herkes gibi merakla bekliyorum, bir an önce gidecekler belli olup sonuçlansın ki yapılacak transferlerin önü açılsın. İki bek , oyun kurucu ve santrafor lâzım.