banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da yüzler gülüyor 

Samsunspor’un tecrübeli isimleri Çağrı Ortakaya, Erhan Şentürk ve İrfan Başaran ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. 

banner269

Samsunspor'da yüzler gülüyor 

Samsunspor’un tecrübeli isimleri Çağrı Ortakaya, Erhan Şentürk ve İrfan Başaran ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. 

31 Temmuz 2018 Salı 12:48
Samsunspor'da yüzler gülüyor 

Samsunspor Haber – Samsunspor’da yeni sezon çalışmaları Erzurum’da devam ediyor. Ağır geçen antrenman temposuna rağmen futbolcuların yüzlerindeki gülümseme bir an bile eksik olmuyor. Mükemmel bir kamp ortamında sezona hazırlandıklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Çağrı Ortakaya, “Yeni arkadaşlarımızla kısa sürede kaynaştık. Uyum sorununu büyük ölçüde atlattık” dedi. 

HEYECANLILAR 

Bu sabah yapılan dayanıklılık antrenmanında objektiflere Erhan Şentürk ve İrfan Başaran ile poz veren Çağrı Ortakaya, “Ligin bir an evvel başlamasını istiyoruz. Samsunspor bu sezon hem oynayacağı futbol hem de alacağı sonuçlarla sezonu zirvede tamamlayacak. Bu güçte ve kalitede bir oyuncu grubumuz var. Yönetimimize bizlere sundukları güzellikler için teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-07-31 15:34:58

ama hazırlık maçında bir gol dahi yok..

Avatar
Ahmet 2018-07-31 18:20:59

Bıraktık golü, doğru dürüst bir futbol da yok.Çok ağır bir görüntü var. Antremanlardanmı futbolcu fıtratından mı bilemedim.Bazı kişisel beceriler olabilir ama takım oyunu açısından sıkıntı büyük.Ligin hangi haftalarına kadar sürer orasıda muamma. yüzde 80 sıfırdan kurulan bir takımın şanpiyon olması kolay olmayacak. Bu ligde koşan basan çok takım var.Onları yenmek kolay olmayacak.Sahamızda seyirci faktörüyle galip gelsek te deplasmanlar muamma. Gümüşhane, kastamonu ve özelliklede Sakaryaspor işimizin zorluk noktasıdır.Bekleyip göreceğiz.

Avatar
M A 2018-07-31 19:21:13

Bu yılı güzel bitirelim seneye bir kaç takviye süper lig bu takım pot birinci ligdeki kadrodan çok daha kaliteli başarılar dilerim