banner388

Samsunspor'da Rakip Dertli

PTT 1 Lig'in açılış maçında Samsunspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, talihsiz bir kamp dönemi geçirdi.

Samsunspor'da Rakip Dertli

PTT 1 Lig'in açılış maçında Samsunspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, talihsiz bir kamp dönemi geçirdi.

17 Ağustos 2016 Çarşamba 13:38
Samsunspor'da Rakip Dertli

PTT 1.Lig ilk haftasında Samsunspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Ben bugüne kadar böylesine talihsiz bir sezon başı kampı yaşamadım" diyerek devam etti:

"Bu yaşanan sakatlıklar antrenmanlarımızdan kaynaklı darbeye dayalı sakatlıklar. Bu nedenle de Samsunspor maçına kısıtlı bir kadroyla gitmek zorundayız. Durumun farkındayız ve futbolcularımız Samsun maçına çok iyi konsantre oluyor. Çıkacağımız kadro ne olursa olsun Samsun maçından iyi bir sonuçla döneceğimizden şüphemiz yok. Maalesef talihsiz başlayan ve talihsiz süren sezon başı kampımızı tüm handikaplara rağmen tam tersi ilk maçımızla güzel bir sonuçla bitireceğiz. Yaşanan bu talihsizlikler sonrası transfer artık şart oldu. Şu anda 4-5 oyuncuyla temas halindeyiz ve onları en kısa sürede kadromuza katmayı planlıyoruz. İlk iki maçımızı hasarsız bir şekilde atlatırsak  Milli maç arası bize ilaç gibi gelecektir. Kurduğumuz kadrodan ve aldığımız oyunculardan eminim. Samsunspor maçında rakibimize çok güçlü bir refleks gösterip maçı kazanmak istiyoruz  her ne kadar da fiziksel olarak tam hazır olmasak da bu güce sahibiz."

Adana Demirspor'da Fevzi 4-5 ay, Vederson 1 ay, Mehmet Taş ise yaklaşık 3-4 hafta takımdan uzak kalacak.

Son Güncelleme: 17.08.2016 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.