banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da PFDK'ya sevk edilenler

Keçiörengücü maçı sonrasında yaşananlar sonrasında kırmızı beyazlı ekipte Caner Arıcı ve Burak Çalık, "talimatlara aykırı hareketleri", Kerem Can Akyüz ise "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle, konuk ekipte ise Ahmet Cingöz ve Uğur Utlu "hakaret" etmelerinden dolayı PFDK'ya sevk edildi.

banner269

Samsunspor'da PFDK'ya sevk edilenler

Keçiörengücü maçı sonrasında yaşananlar sonrasında kırmızı beyazlı ekipte Caner Arıcı ve Burak Çalık, "talimatlara aykırı hareketleri", Kerem Can Akyüz ise "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle, konuk ekipte ise Ahmet Cingöz ve Uğur Utlu "hakaret" etmelerinden dolayı PFDK'ya sevk edildi.

28 Ekim 2020 Çarşamba 09:08
Samsunspor'da PFDK'ya sevk edilenler

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un geçtiğimiz Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu'nda oynadığı Ankara Keçiörengücü karşılaşmasının bitiş düdüğünün ardından, soyunma odası koridorlarında küçük çaplı bir gerginlik yaşanmıştı. Bu nedenle Samsunspor Kulübünün yanı sıra, Caner Arıcı ve Burak Çalık, "talimatlara aykırı hareketleri", Kerem Can Akyüz ise "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle, konuk ekipte ise Ahmet Cingöz ve Uğur Utlu "hakaret" etmelerinden dolayı PFDK'ya sevk edildi.

MAÇ SONUNDA OLAYLAR 

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü’nün 24.10.2020 tarihinde oynanan YILPORT SAMSUNSPOR-ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ TFF 1. Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Süper Lig ve TFF 1. Lig Yayın Talimatı’nın 9/4 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü futbolcusu KEREM CAN AKYÜZ’ün aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 27.10.2020 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, 

ÜÇ İSİM YER ALDI 

YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü futbolcusu CANER ARICI’nın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 6/9 ve 7/11 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine, YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü futbolcusu BURAK ÇALIK’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketleri” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 6/9 ve 7/11 maddeleri uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Son Güncelleme: 28.10.2020 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necat 2020-10-28 13:39:00

Şimdiden başladılar samsun sporun önüne taş koymaya anladılar samsun spor çkacak süper lige..eyy t.f.f başkanı limak nihat nedir bu bütün takımlara ceza ceza gelirin düştğü içinmi bunları yapıyorsun zaten futboldan anlamayan tff başkanısın otur oturduğun yerde yada brak başkanlığı işi bilen biri gelsin herşeyi yüzüne gözüne bulaştırdın defol git istifa et.

Avatar
Atla başaran 2020-10-29 20:30:55

Sayin tff başkanı onurumuzla oynama şunu bilmenide isterimki ozelmi seçtiniz adanademir ve SAMSUNSPOR maçına verdigin hakemi zaman varken değiş o hakem bozuntusunu bizler unutmuyoruz samsunsporumu 2 lige yollayan hakemi inşAllah yanlış şeyler olmaz şehrin onuruyla gururuyla oynama yoksa bu karadenize nasil gelirsiniz hangi güzle

Avatar
cuneyt olgun 2020-10-30 01:04:35

sen git ffbaskani baska biri gelsin seni yeterince zengin ettik..SAMSUNLA ugrasmayi birakin..

Avatar
CANAN 2020-10-31 10:11:06

tff den samsunspora kimlerin zarar verdiğini hala anlamamış,gereksiz yere tff başkanınını suçlayan bir taraftar neslimiz var. samsunspora gerçekten gizli açık seninle kolkolayken bile zarar vereni bilmiyorsan sen yokolmaya mahkumsun!