banner388

Samsunspor'da O İsim Geri Dönüyor

Samsunspor'da 2013-15 yılları arasında forma giyen Ahmet Burak Solakel ile tekrar anlaşılmak üzere.

Samsunspor'da O İsim Geri Dönüyor

Samsunspor'da 2013-15 yılları arasında forma giyen Ahmet Burak Solakel ile tekrar anlaşılmak üzere.

17 Ocak 2017 Salı 15:32
Samsunspor'da O İsim Geri Dönüyor

1982 İzmir doğumlu, Ahmet Burak Solakel, sol bek oarak oynamakta. Ligin ilk yarısında TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da forma giyen Solakel, devre arası transfer döneminde Adana Demirspor'un kampına katıldı, ancak anlaşma sağlanılamadı.
Samsunspor yönetiminin 2013-15 yılları arasında 44 kez Samsunspor forması giyen deneyimli oyuncu ile anlaştığı öğrenildi. Dün gece saatlerinde Samsun'a geçen 34 yaşındaki sol bek Ahmet Burak Solakel'in, bugün eski takımı Samsunspor'un idmanına katılması beklenmekte. 

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, transfer çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Transfere yönetim olarak ara vermeden devam ediyoruz. Teknik direktörümüz Osman Özköylü ile sürekli görüşerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayserispor'dan Ertam Reşmen, Evkur Yeni Malayaspor'dan Ahmet Burak Solakel, Kayseri Erciyesspor'dan Eldin Adiloviç ve Hollandalı Jeroen Lumu ile prensip anlaşmasına vardık. Sözleşme imzalamak istiyoruz."

Son Güncelleme: 17.01.2017 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.