banner388

Samsunspor'da neler oluyor? 

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in Manisaspor maçı sonrası, "İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz" açıklaması kadroda büyük çaplı bir revizyona mı gidileceği algısı uyandırdı.

Samsunspor'da neler oluyor? 

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in Manisaspor maçı sonrası, "İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz" açıklaması kadroda büyük çaplı bir revizyona mı gidileceği algısı uyandırdı.

29 Nisan 2019 Pazartesi 10:59
Samsunspor'da neler oluyor? 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da işler kötü gidiyor. Matematiksel olarak şampiyonluk şansının devam etmesine rağmen haftalar öncesinden mental olarak takımını play off'lara hazırlamayı tercih eden teknik direktör İsmet Taşdemir'in Manisaspor maçı sonrasında yapmış olduğu; "İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz" açıklaması kadroda büyük çaplı bir revizyona mı gideceği algısı uyandırdı. 

TAKIMDAŞLIK VE ARKADAŞLIK OLGUSU YAKALANAMADI 

Oyuncuların Manisaspor maçında ruhsuz olmaları, takımdaşlık ve arkadaşlık olgusunu yansıtmamaları ve Yılport Samsunspor'un büyüklüğüne yakışan şekilde mücadele etmemeleri camiada büyük tepkilere yol açmaya başladı. Bu durumdan son derece rahatsız olduğu gözlenen teknik direktör İsmet Taşdemir'in ise Manisaspor maçından sonraki açıklamaları ise dikkatlerden kaçmadı. 

BU TAKIMA ACİL MÜDAHALE ŞART 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Manisaspor karşılaşmasında ki gördüğüm kötü tablo beni çok üzdü. Play-off müsabakaları öncesi daha ağır konuşmak istemiyorum. İçimizde bazı şeyleri değerlendirip kararlar vereceğiz. Ancak bu durum bizlere yakışmıyor. Tamam saha kötüydü, tamam hava alıştığımızın dışında çok sıcaktı ama bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok. Zaten bu tarz maçlarda skordan önce oyun önemlidir. Ancak bugün istediğimizi alamadık" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökmen Bandırmadan 2019-04-29 12:17:00

En başta transfer komitesi sınıfta kalmıştır. Ercan, celil, adnan ve serkan bunlar takımı sağ açık ve sol açıksız oynattılar. arkalarındaki sağ bek ve sol bek ofansif anlamda zayıf. iki ön libero ofansif yine zayıf. Hele savaş tam bir fiyasko. ara transferde o kadar adama o kadar para vereceklerine sadece kuvvetli hırslı sağ ve sol açık alsalardı yine şampiyonduk.

Avatar
Hakan Baronoğlu. 2019-04-29 11:37:18

playofflarada çare hüseyin kalpar.

Misafir Avatar
Ahmet Gonca 2019-04-29 12:34:25 @Hakan Baronoğlu.

Yemeynin malı çok olunca birileri çıkıp kurt kapanı gibi zıplıyor Ercan Celil Serkan getirdiniz akşama kadar cay ocağında iddia oynayan adamlardan ne çıkar ha eksik kalmiş kasımıda imdatıda bulup eksik olmuş

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet Gonca 2019-04-29 12:28:28 @Hakan Baronoğlu.

Nasıl bir anıyı anlatacaksınız inan biz küme düşdük neden hal ve durumuz belliydi para şimdi her şey var topçu kişiliklerine uygun transfer yapılmadı millet takır takır top oynuyor ruhsuzlar bu millet 5 parasız maça geldi deplasmana geldi aç aç

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet Gonca 2019-04-29 12:22:44 @Hakan Baronoğlu.

Ne olcak 22 tane işe yaramaz ruhsuz futbolcu topluluğu utanma yokki sizin elinizde olan imkan şu 4 takımda olsaydı Nasıl mağlup çıkardı bunların hepsini kovun gitsin seneye çıkarız ulan küme bile düşerken sizin gibi onursuz oynanandılar

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kenan3455 2019-04-29 11:03:19

Yazmiyayim diyorum ama dayanamadım gene neden olacak hala anlamadinizmi bazıları pirim peşinde olduğunu düşünüyorum biliyorlar para var işi baştan sıkı tutmassan böyle olur baştan puan kayıplarını affetmeyecektin.

Misafir Avatar
Ahmet Gonca 2019-04-29 12:31:21 @Kenan3455

Sizlere yazıklar olsunboyunıza posunuza neden bizi doğru insanlar bulmuyor neden para olunca kulüp doluyor Demeli her şey menfeat akşama kadar iddia oynayan parasız insanlara aldınız kulübe getirdiniz güneş doğdu okişilere para geldi e yemeynin

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet Gonca 2019-04-29 12:25:39 @Kenan3455

Bir insanda ilk önce kişilik karakter olucak ahlak olucak bunlarda hiç biri yok bu yönetim Nasıl oluyorda bu ilgisizliğe göz yumuyor anlamıyorum siz bundan sonra bu Samsunspor kapısından bile giremezsiniz anılarınıza anlatınca insanlara nerde oynadı

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kemal 2019-04-29 12:59:52

Osman Özköylü ve Yılmaz Vural tam bizim takıma göre hoca camianın istekleri ile hocanın vizyonu uyuşmalı. Bu hocalar takımı iyi çalıştırırlar ve futbolcuları spor işçisi olarak görürler o yüzden vizyonsuz futbolcular bu tür hocaları sevmezler. Bu hocalarla yap mukaveleyi takım çıkarsa seneye de teslim et istedikleri karakterde oyuncuları al gözün arkada kalmasın. Takım hem top oynar hem de gelişir ancak bu tür hocaların kadrosouna papa oyuncu sokmayın en kritik nokta bu.

Avatar
Hasan 6255 2019-04-29 17:36:18

Futbolcular ligin son maçı gibi bitse de tatile gitsek der gibiydi. İsmet Hoca kenarda onlardan farksız. Bu iş pirim ile olacak şey değil paraları ödeniyor alacakları yok. Mesele karakter sorunu. Eğer bir futbolcu giydiği formayı tanımıyor, Armanın anlamını bilmiyorsa anlamak istemiyorsa söylenecek söz yok. "Formanda Mustafa Kemal ATATÜRK'ü taşıyorsan o formanın hakkını vereceksin!" Ne Osman Özköylü, ne Huseyin Kalpar, ne de Yılmaz Vural kim gelirse gelsin önce topçu kendini bilecek formanın hakkını verecek.

Avatar
55 2019-04-29 18:06:35

Bu kadro kurulanda dedik bunlardan bir b olmaz diye ,play off da kalırlar çıkamazlar aldıkları paraya yazık ne şartlar altında paraları ödeniyor.
Daha samsunspor için bir kuruş yardım yapmayacam verdiğim 37 bin tl acıyorum neden verdim diye keşke vermeseydim,,kimsesiz çocuklar yurduna verseydim diyorum şimdi bundan sonraki yardımlarımı çocuk yuvasına verecem.

Avatar
Ali 2019-04-29 19:13:28

Takımı kuran baskan ve saz ekibi çıksın onlar oynasın klübde boşa maaş alan 80 kişi takım yapın onlar oynasın yazıklar olsun paraları savurup kurduğunuz takıma bakın Sacaut ekibiniz nerede kayboldular yönetim ve Baskan derhal istifa etmeli külübden nemanalanlar temizlenmeli

Avatar
Ekrem. İhtiyar KURT SAMSUNLUYUM. 2019-04-29 17:33:50

Futbolcu kardeşlerim diğer tüm Likleri analizini yapsınlar(SAMSUNUN TARAFTARINI biryana koysunlar)Kendilerine şunu Sormalılar.EN. ÜSTDÜZEYTEN Altdüzeye kadar olanYÖNEDİCİ ABİLERİMİZE olan Futbolculuk sorumluluğumuzu yerine getirmeye nekedar. Çalıştık (Hiçbir Ekonomik sıkıntımız olmadığı hâlde)teknik ekiple ilgili yoruma gerek görmüyorum çünkü sahada futbolu onlar OYNAMIYOR.TAKIM. VE. RUH nerede ?.