banner388

Samsunspor'da neler oluyor ?

Kulüp çalışanlarının vurdumduymaz davranışlarından dolayı Samsunspor'un, PFDK tarafından iki ayrı maddeden 15 bin TL para cezasına çarptırılmasına tepkiler artıyor.

Samsunspor'da neler oluyor ?

Kulüp çalışanlarının vurdumduymaz davranışlarından dolayı Samsunspor'un, PFDK tarafından iki ayrı maddeden 15 bin TL para cezasına çarptırılmasına tepkiler artıyor.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 16:38
Samsunspor'da neler oluyor ?

Samsunspor haber - Samsunspor'da yönetsel manada büyük sıkıntılar baş göstermeye başladı. Kırmızı beyazlı ekip, çalışanlarının umursamaz tavırlarından kaynaklanan üst üste hatalar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından iki ayrı maddeden toplamda 15 Bin TL'lik para cezası aldı. Kişisel olarak yapılan hatalardan kulübe gelen para cezaları camiada büyük tepkilere yol açtı. Yönetim kurulu, her zaman olduğu gibi bu konuda da kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yapmaktan kaçındı. İşte Samsunspor Kulübü'nün işini doğru yapmayan kişilerce aldığı komik cezalar.

BUNUN ADI VURDUMDUYMAZLIKTIR 

1- Kulübünün, 20.07.2017 tarihinde oynanan SAMSUN SPOR - KAPAZ SPOR Özel Müsabakada, TFF'den izin alınmadan özel müsabakaya katılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle FDT'nin 46/1. Maddesi uyarınca 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, 2 - Kulübünün, 13.08.2017 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ TFF 1. Lig müsabakasında, müsabaka isim listesinin müsabakanın başlamasından en geç 60 dakika önce FYS' ye girilmesini sağlamamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ONur 2017-08-29 02:15:55

YA GERÇEKTEN BU HALKIN AKLI İLE OYUN OYNAMAYIN BU FORMANIN BU ARMANIN DEĞERINI BENIMSEYIN ONA GÖRE CALISIN ONA GÖRE DAVRANIN ONA GÖRE YASAYIN VE HEP BİRLİKTE VU FORMAYI BU ARMAYI HAK ETTİĞİ YERE TASIYALIM