banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da kongre ertelendi

Tutu 6 ay daha görevinin başında Samsunspor’da eski futbolcuların ağırlıkta olduğu ve dün divana teslim edilen listenin tüzüğü uygun olmadığından kabul görmedi. Başka aday da çıkmadığı için kongre 6 ay geçmemek şartıyla ileri bir tarihe ertelendi. Bu sürede mevcut yönetimin istifa yolu açık olmak kaydıyla görevine devam edeceğine karar verildi.

banner269

Samsunspor'da kongre ertelendi

Tutu 6 ay daha görevinin başında Samsunspor’da eski futbolcuların ağırlıkta olduğu ve dün divana teslim edilen listenin tüzüğü uygun olmadığından kabul görmedi. Başka aday da çıkmadığı için kongre 6 ay geçmemek şartıyla ileri bir tarihe ertelendi. Bu sürede mevcut yönetimin istifa yolu açık olmak kaydıyla görevine devam edeceğine karar verildi.

28 Aralık 2017 Perşembe 21:25
Samsunspor'da kongre ertelendi

Samsunspor Haber - Samsunspor’da bugün saat 16.00’da yapılan kongre büyük sürprizlerle başladı. Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu çoğunluk aranmaksızın Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum’da bulunan Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Kurulu Başkanlığını Avukat Ediz Durmuş Bilgin'in yaptığı kongrede Erkurt Tutu, kısa bir süre fenalaştı. Son derece gergin olduğu gözlenen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Tutu konuşmasını yaptıktan sonra salondan ayrılmak istediğini söyledi.

TUTU SALONU TERKETTİ

Kendisini iyi hissetmediği için böyle bir davranış sergileyeceğini ve bundan dolayı tüm üyelerden özür dilediğini ifade eden Başkan Tutu, görev süreci boyunca ekip olarak yaptıları faaliyetleri anlaşılır bir dille ifade etti. Genel kurulda konuşan başkan Erkut Tutu, kulübü borç sarmalında aldıklarını ancak şu anda yönetilebilir duruma geldiğini söyledi. Tutu yabancı oyuncu konusunda hata yaptıklarını da kürsüde kabul etti. Sportif başarısızlıklarından da bahseden Tutu, kürsüde konuşurken zaman zaman sağlık sorunları yaşadı. Başkan kürsüde konuşurken Medikal Park hastanelerine ait bir ambulans ta tedbir amaçlı kapıda bekletildi.

GERGİNLİKLER YAŞANDI

Genel kurul üyesi İzzet Altıntaş’ın konuşması sırasında büyük gerginlikler yaşandı. Altıntaş’a önce başkan Erkurt Tutu daha sonra da bazı yöneticiler tepki gösterdi. Erkurt Tutu sağlık nedenleriyle kongreyi erken terk etti. Mehmet Ali Çınar başkanlığındaki liste tüzüğe aykırı olduğu nedeniyle geçersiz sayıldı. Mehmet Ali Çınar söz aldı ve alt yapıdan oyuncu yetişmediği sürece kesinlikle kulübün ekonomik sorunları halletmesinin mümkün olmadığını söyledi.

TOMAÇ'IN ÖNERİSİ KABUL GÖRDÜ

Bu sırada söz alan Samsunspor eski Başkanı Hakkı Tomaç, "Bu yaşıma kadar hiçbir kongrenin bu kadar gergin bir havada geçtiğine şahit olmadı. Burada herkesin bir tane ortak paydası var. O da Samsunspor'dur. Herkesten öncelikle sakin olmalarını istiyorum. Görülen kongremiz adaysız olarak tamamlanmak üzere. Şimdi bizlerin üzerine düşen bir tek görev var. Bunu hep beraber yapacağız. Çok basit bir şey yapacağız o da mevcut yönetimin görevine belli bir süre devam etmesini sağlayacağız. Bu konuda Divan Kurulumuz gerekeni yapacaktır" dedi.

ERTELEMEK ŞART OLDU

Divan Kurulu Başkanı Avukat Ediz Durmuş Bilgin, "Samsunspor’da eski futbolcuların ağırlıkta olduğu ve dün tarafıma teslim edilen listenin tüzüğü uygun olmadığından kabul görmedi. Başka aday da çıkmadığı için kongre 6 ayı geçmemek şartıyla ileri bir tarihe ertelendi. Bu sürede mevcut yönetimin istifa yolu açık olmak kaydıyla görevine devam edeceğine karar verilmiştir. Samsunspor ve şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu. Şimdi herkes Erkurt Tutu ve yönetiminin görevlerini ne kadar devam ettireceğini merak etmeye başladı.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 28.12.2017 21:32
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporKongre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem 2017-12-29 00:15:58

Show tiyatro bir arada ilacımı almayı unuttum dışarıda ambulans hangi kongreye ambulans gelmiş bu zamana kadar tiyatro seyretti insanlar Türk tiyatrosu insanları salak yerine koymayın yazıktır günahtır Samsunspor’u bu hale siz getirdiniz hesap verin hesap

Avatar
hâmdi 2017-12-29 11:20:52

Kısa kesin