banner388

Samsunspor'da kimler gönderilecek?

Samsunspor'da yabancı oyunculardan biri hariç diğer isimlerle yollar ayrılacak.

Samsunspor'da kimler gönderilecek?

Samsunspor'da yabancı oyunculardan biri hariç diğer isimlerle yollar ayrılacak.

26 Mayıs 2017 Cuma 13:13
Samsunspor'da kimler gönderilecek?

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekipte sözleşmeleri devam etmesine rağmen kaleci Tom Muyters, Kevin Brands ve Lumu ile yollar kesin olarak ayrılacak. Öte yandan Distel Zola ve Ousmane N'Diaye'le de yeni sezon için anlaşma sağlanmayacak

GÖNDERİLECEKLER 

Kırmızı beyazlı ekip yabancı oyuncularıyla yollarını ayırma kararı aldı. Samsunspor yönetimi, performanslarını beğenmediği Tom Muyters, Kevin Barands ve Lumu ile sözleşmeleri devam etmesine rağmen yeni sezonda birlikte olmayacağı kesinlik kazandı. Öte yandan sezon sonu itibariyle kırmızı beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren N'Diaye ve Distel Zola ile de yeni bir sözleşmenin yapılmayacağı öğrenildi. 

BİR TEK KONE 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu'nun yabancı oyuncular arasında bir tek Kone ile yollarına devam etme istediğinde olduğu açıklanırken bu oyuncunun yeni sezonda Samsunspor'a kazanılması noktasında gerekli girişimlerin en kısa sürede yapılacağı açıklandı. Taraftarlar, özellikle Kone'nin yeni sezonda olması konusunda yönetimin tüm imkanlarını seferber etmesini istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporTom Muyters
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samet 2017-05-26 16:39:58

Ayrıca m.sevgi m.gurbuzerol gibi oyuncular şampiyon kadroda yer almamali yedekte bulunabilir aksi halde yine hüsranlari oynarız