banner388

Samsunspor'da İvanov Konusu Kapandı

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Samsunspor'da yaşanan son gelişmeler ve futbolcuların durumları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Samsunspor'da İvanov Konusu Kapandı

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Samsunspor'da yaşanan son gelişmeler ve futbolcuların durumları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

27 Temmuz 2016 Çarşamba 15:55
Samsunspor'da İvanov Konusu Kapandı

Gazetecilere bilgi veren Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren şu açıklamalarda bulundu:

“2. etap kampımız Ankara Kızılcıhamam’da 5 Ağustos’a kadar devam edecek. Yarın saat 18.00’de Ankara’da PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor’la takımın gidişatı hakkında yöne verecek bir hazırlık maçımız var. Takımımıza yeni katılan genç futbolculardan yetenekli ve istekli olanlardan  en az 3-4 tanesi kadromuzda yer alacak ve böylelikle transfer dezavantajımızı avantaja çevirmiş olacağız. Canberk Aydın’dan beklentimiz büyük. O da çok arzulu ve istekli biçimde kampımızın 2. etebında takımla beraber çalışmakta. Ayağında sorun olan Mustafa Sevgi'nin durumu çekilecek MR sonrası netleşecektir. Galin İvanov konusu, benim ve hocamız adına kapanmıştır. Transfer süresi her ne kadar devam etse de biz İvanov yokmuş gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Açık kapı var ama ufak tefek detayları aşamadık.İvanov, yeri doldurulmayacak bir oyuncu değil, gerektiğinde yeri doldurulur. Yaşanan darbe girişimi olayından sadece yabancı futbolcularımız değil bütün futbolcular etkilendi. Biz o gün takım olarak Ankara’daydık. Büyük üzüntü yaşadık, ama çok şükür ki bu sıkıntılı durumun önemli kısmı atlatıldı. Türkiye bunun üstesinden gelecektir. Yabancı futbolcularımız da duruma olumlu karşılık verdi. Sıkıntı yok hep beraber yolumuza devam ediyoruz” 
 

Son Güncelleme: 27.07.2016 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.