banner388

Samsunspor'da işler yolunda

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Erzincanspor ve Trabzonspor maçlarına oranla Fatih Karagümrük karşılaşmasında takımının daha iyi bir futbol ve mücadele ortaya koyduğunu söyledi. 

Samsunspor'da işler yolunda

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Erzincanspor ve Trabzonspor maçlarına oranla Fatih Karagümrük karşılaşmasında takımının daha iyi bir futbol ve mücadele ortaya koyduğunu söyledi. 

03 Ağustos 2018 Cuma 12:27
Samsunspor'da işler yolunda

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, takım olarak Fatih Karagümrük karşılaşmasında iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın, "24 Erzincanspor ve Trabzonspor maçlarına oranla bu müsabakada oyuncularım sahada kendilerinden daha emin ve başarılı bir performans ortaya koydular" diye konuştu.


BOL BOL HAZIRLIK MAÇI


Teknik direktör Taner Taşkın, "Üçüncü kamp döneminde daha çok yeni sezonda oynatacağım teknik ve taktik üzerine çalışmalar yapacağız. Bu süreçte en az 5 tane hazırlık maçı yapmayı hedefliyoruz. Güçlü bir rakiple oynadık. Oyun sistemimiz yavaş yavaş oturuyor. Sahanın her yerinde rakibe pres yaptık. Hızlı hücumlar yaptık. Ancak özellikle ikinci bölgede pas yüzdemizi artırmalıyız" dedi.


 EKSİKLERİMİZİ BİLİYORUZ


"Bu kadar çok yeni oyuncunun olduğu bir takım olduğumuz için eksiklerimiz var ama bunları her geçen gün azaltıyoruz” diyerek sözlerine devam eden Taşkın, "Üç gün ara verdiğimiz kamp için yeniden Erzurum’da çalışmalara başlayacağız. Erzurum’da fizik, kuvvet, güç ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma dönemi geçirdik” diye konuştu.


Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun5555 2018-08-03 14:07:43

bir arabayı düşün hoca lastikleri saglam ve kalınsa... yolda yavaş yavaş oturur ve hızlanır oturdukça lastikler yapışır..yola.. kimse yolundan edemez..

Avatar
FAHRI KAYA 2018-08-03 14:15:33

Ben bir samsunsporlu olarak en çok üzüldüğüm yediğimiz goller ya ilk yarının son dakikaları veya ikinci yarının son dakikaları oluyor. Bunu şimdiye kadar futbolcularımıza maçın 90 dakika olduğunu anlatamadı Taner hocanın bu konu üzerinde futbolcularımızı uyarmasını rica ediyorum saygılarımla.