banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'da ilk  yarı böyle geçti 

Yılport Samsunspor ilk yarıyı 40 puanla ikinci sırada tamamladı. Kırmızı beyazlı ekipte Nurullah Aslan en çok forma giyen oyuncu olurken, Bahattin Köse’de 15 golle takımın gol kralı oldu.

banner269

Samsunspor'da ilk  yarı böyle geçti 

Yılport Samsunspor ilk yarıyı 40 puanla ikinci sırada tamamladı. Kırmızı beyazlı ekipte Nurullah Aslan en çok forma giyen oyuncu olurken, Bahattin Köse’de 15 golle takımın gol kralı oldu.

19 Aralık 2019 Perşembe 15:36
Samsunspor'da ilk  yarı böyle geçti 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yılport Samsunspor ilk yarıyı 40 puanla ikinci sırada tamamladı. Kırmızı beyazlı ekipte Nurullah Aslan en çok forma giyen oyuncu olurken, Bahattin Köse’de 15 golle takımın gol kralı oldu.

21 FUTBOLCU SÜRE ALDI 

2019 – 2020 sezonunda takımımızda Nurullah Aslan bu sezonun ilk yarısında en fazla sahada kalan isim olarak öne çıktı. Toplam 21 futbolcumuzun görev aldığı ligde Nurullah Aslan geride kalan 17 maçın tamamında forma giyerek bin 530 dakika sahada kaldı. Nurullah Aslan’ı, 15 maçta bin 350 dakika ile Yalçın Kılınç ve 15 karşılaşmada bin 341 dakika ile de Caner Arıcı takip etti. 

EN SKORERİ BAHATTİN 

Sezonun ilk yarısında kırmızı beyazlı ekibin en skorer isim Bahattin Köse oldu. Bahattin Köse forma giydiği 15 maçta 15 kez ağları havalandırdı. Bahattin Köse’yi, 7 golle Atabey Çiçek, 5 golle İlyas Kubilay Yavuz, 3 golle Gökhan Alsan, 2 golle Guido Koçer ve birer golle de Caner Arıcı, Ferhat Çulçuoğlu, Ramazan Çevik, Samet Asatekin, Enes İslam İlkin, Samed Hakan Kılıç ve Ahmethan Köse takip etti.

KARTLARDA SON DURUM 

Ligin ilk yarı maçlarında Yılport Samsunspor'da Caner Arıcı 6 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Takımda Ferhat Çulcuoğlu 1 kırmızı ve 2 sarı kart, Erkam Reşmen 4, Atabey Çiçek 3, Nurullah Aslan, Oğuz Gürbulak, İlyas Kubilay Yavuz ve Ahmethan Köse 2’şer, Gökhan Meral, Yalçın Kılınç, Gökhan Alsan ve Ramazan Çevik ise birer sarı kart gördü


Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-12-19 21:04:14

SAMSUN ESKİ SAMSUN DEĞİL, SAMSUNSPOR ESKİ SAMSUNSPOR DEĞİL,SAMSUN TARAFTARI ESKİ TARAFTAR DEĞİL. ŞİRKETLEŞME DERKEN SAMSUNSPORUN RUHUNU DA YOK ETTİNİZ. YAZIKTIR GÜNAHTIR.