banner388

Samsunspor'da flaş ayrılık..!

Samsunspor, kaptan Musa Aydın ile yollarını ayırdı.

Samsunspor'da flaş ayrılık..!

Samsunspor, kaptan Musa Aydın ile yollarını ayırdı.

06 Temmuz 2016 Çarşamba 17:39
Samsunspor'da flaş ayrılık..!

Uzun yıllardır Samsunspor’a hizmet veren 35 Yaşındaki tecrübeli oyuncu Musa Aydın, 10 sezon formasını terlettiği kulübüne veda etti. Kulübün resmi internet sitesi üzerinden bugün yayınlanan açıklama şu şekilde: 
“Kurulduğu 1965 yılından bu yana Türk sporuna onlarca yeteneği kazandıran Samsunspor, bu isimlerden birisi ile daha, sevgili kaptanı Musa Aydın ile vedalaşıyor. Kulüpte olduğu süre içerisinde Samsunspor menfaatlerini üstün tutmuş ve tüm benliği ile formasının hakkını vermiş, genç sporculara örnek olmuş, mesleğini icra ettiği başka kulüplerde de futbolu, spor terbiyesi ve kişiliği ile Samsun'u temsil etmiş olan sevgili kaptanımız, 2012 yılından bu yana yine Samsunsporumuza üstün hizmetlerde bulunmuştur. Samsunspor kulüp tarihine ismini yazdıran kaptanımızın, gelecekte de birikimi ile spora ve Samsunspor’a gerek teknik adam gerekse yönetici olarak katkı vereceğine inancımız tamdır. Sevgili Musa Aydın ile Samsunspor futbolcusu olarak ilişiğimizi sonlandırdığımızı kendisi ile bugün yapılan görüşme ile tebliğ etmiş bulunuyoruz. Musa'ya verdiği hizmetler nedeni ile minnettarlığımızı belirtiyor, onun en önemli destekçisi kıymetli ailesine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.” İfadeleri yer aldı.
Geçen sezon Samsunspor forması ile 25 maça çıkan Musa Aydın, 1 gol kaydetme başarısı göstermişti.
 

Son Güncelleme: 06.07.2016 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.