banner388

Samsunspor'da En Başarılı Hoca Hangisiydi?

Samsunspor'da en başarılı hoca hangisiydi? İşte yapılan o anketin çarpıcı sonuçları...

Samsunspor'da En Başarılı Hoca Hangisiydi?

Samsunspor'da en başarılı hoca hangisiydi? İşte yapılan o anketin çarpıcı sonuçları...

07 Eylül 2016 Çarşamba 11:12
Samsunspor'da En Başarılı Hoca Hangisiydi?

Samsunspor'da sular durulmuyor. Yaşanan ekonomik kriz ve beraberinde gelen sportif başarısızlık taraftarın tepkisine neden olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde bir grup taraftar antrenmana gidip Teknik direktör Engin Korukır'u istifaya davet etmişti. Bu olay sonrası yönetim taraftarların 2. bir karara kadar Nuri Asan Tesisleri'ne alınmayacağı açıklandı. 

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Twitter'da bir anket yapıldı. Ankete 878 kişi katıldı. Samsunspor'da hangi hocanın döneminin daha başarılı olduğunun sorulduğu ankette Hüseyin Kalpar aldığı yüzde 78'lik oyla açık ara önde gözüküyor. Kalpar'ı yüzde 17 ile Ümit Özat, yüzde 6 ile Erhan Altın izliyor. Anketin en çarpıcı sonucu ise Engin Korukır'a ait. Korukır'ı başarılı bulan taraftar oranı sadece yüzde 1.

Hüseyin Kalpar, 30 Eylül 2009 tarihinden 31 Mayıs 2011 tarihine dek Samsunspor'da görev yapmış ve  2010-11 sezonunda Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasını sağlamıştır. Samsunspor'dan ayrılan Kalpar, Çaykur Rizespor'un başına geçmişti.

Son Güncelleme: 07.09.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.