banner388

Samsunspor'da Çağrı ortada kaldı 

Samsunspor'un gözden çıkardığı Çağrı Ortakaya, kendisine takım arıyor. Şu ana kadar hiçbir kulüpten teklif alamayan Çağrı'nın akıbetinin ne olacağı büyük bir sorun.

Samsunspor'da Çağrı ortada kaldı 

Samsunspor'un gözden çıkardığı Çağrı Ortakaya, kendisine takım arıyor. Şu ana kadar hiçbir kulüpten teklif alamayan Çağrı'nın akıbetinin ne olacağı büyük bir sorun.

17 Temmuz 2018 Salı 10:51
Samsunspor'da Çağrı ortada kaldı 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Çağrı Ortakaya ortada kaldı. İkinci Lig'de oynamaya mental olarak hazır olmadığını belirten kırmızı beyazlı oyuncu, sözleşmesinde yer alan 500 bin TL'lik serbest kalma maddesinden faydalanmak istiyor. Ancak şu ana kadar kendisine hiç bir talibin çıkmaması işleri karıştırdı. 

TAKIM BULAMIYOR 

Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın tarafından kendisene takım bulması istenen ve bundan dolayı Erzurum kampına kadar izin verilen tecrübeli orta saha oyuncusu, şu sıralar büyük sıkıntıda. Çaldığı tüm kapılar bir bir yüzüne kapanan Çağrı'nın durumunun ne olacağı şu anda tam bir bilinmezlik. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nesatk 2018-07-17 15:09:53

Dönerse de almayın.

Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2018-07-17 12:36:05

Keşke 500 bin tl getirip gitse devre arası boşa çıkmışken kimse almadı kim böyle karaktersiz topçuya para verir

Avatar
smsn 2018-07-17 12:53:15

ercanı furkanı bunla beraber gönderin..

Misafir Avatar
ÖztürkSamsunspor 2018-07-18 07:14:35 @smsn

Bir samsunsporluya yakışmayacak yorum sizinkisi.herkes gider geriye samsunun evlatları kalır ve bizim başarılı olduğumuz dönemlere bakarsanız alt yapımızın kendi yetiştirdiğimiz futbolcularımızın kadromuzda yer aldığı yıllardır.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
kerim 2018-07-17 13:22:59 @smsn

Kendi evladına sahip çıkmayıp, bir kalemde silersen, böyle Çağrı gibi adamların afra tafrasına kalırsın. Ayıptır, Ercan'da, Fukan'da canla başla oynadı. Biz savunmamız kötü olduğu, çok gol yediğimiz için değil, gol atamadığımız için düştük. Samsunspor'un kendi evlatları ile ilgili ileri geri konuşanların ben Samsun'luluğundan ve samimiyetinden şüpheliyim.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Smsnspr 2018-07-18 00:48:00

Ercan ve furlan bu şehrin evlatlarıdır. Teklif gelirse giderler ama öyle gönderin gitsinlik futbolcular degiller. Şahsen ercan bu ligin en iyi defanslarının arasına girer!!