banner388

Samsunspor çıkışı sürdürme peşinde

Yer aldığı TFF 1. Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle üst sıralara hızla tırmanan Samsunspor’da teknik direktörü Osman Özköylü, açıklamalarda bulundu.

Samsunspor çıkışı sürdürme peşinde

Yer aldığı TFF 1. Ligde son haftalarda aldığı galibiyetlerle üst sıralara hızla tırmanan Samsunspor’da teknik direktörü Osman Özköylü, açıklamalarda bulundu.

05 Nisan 2017 Çarşamba 18:29
Samsunspor çıkışı sürdürme peşinde

Samsun Haber - TFF 1. Ligin 2’inci yarısında fırtınalar estiren Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor’dan puan ve puanlar kapmanın peşinde.

Nuri Asan Tesisleri'nde takımı Şanlıurfaspor maçına hazırlayan teknik direktör Osman Özköylü, 8 tane maçları olduğunu hatırlattı. Ümraniyespor, Eskişehirspor, Giresunspor ve Göztepe gibi hem play-off hemde şampiyonluk için mücadele eden takımlarla oynayacaklarını belirten Özköylü, ''Bu da işimizin ne kadar zor olduğunun göstergesi. Bu süreçte olduğu kadar çok puan almak istiyoruz" diye konuştu.


3 PUAN'IN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Galip geldikleri Balıkesirspor maçını değerlendiren Özköylü, şöyle devam etti:
"Ligdeki en önemli galibiyetlerden bir tanesi Balıkesirspor maçıydı. Bütün galibiyetler çok önemli. Ama özellikle bu hafta en son oynayan takım olarak rakiplerimizin oynadıkları maçları izledikten sonra ve kaybettikleri puanları gördükten sonra alınacak 3 puanın çok büyük anlam taşıdığı ortadaydı. Bu bizde biraz stress ve gerginlik yarattı. Son 2 maçımızı kendi sahamızda kazanamamıştık. Kazandığımız zaman elde edeceğimiz avantajı düşündüğümüz zaman o gizde gerginliği yarattı. Hafta içi bazı sıkıntılar oldu. Oyuncularımız bundan etkilendiler. Hak etmedikleri bir durumla karşı karşıya bırakıldılar. Ama çok şükür çok önemli bir maçı hasarsız bir şekilde atlattık. Ama her şeye rağmen oyuncu arkadaşlarımız çok büyük bir mücadele ortaya koydular. Lig yarışında her zaman iyi oynanmıyor ama iyi mücadele ettiğiniz zaman da maç kazanabileceğimizi zaten önceki haftalarda göstermiştik. Neticesinde kazanan biz olduk. Şu an da takımımızda 3 puanın mutluluğu ve keyfi var. Çok büyük yorgunlukta var. Kısa bir sürede Şanlıurfaspor maçına hazırlanmalıyız. Şanlıurfaspor maçına iyi bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum."

Zeren: "İki takım için de zor maç olacak"

Şanlıurfaspor ile Samsunspor arasında sıkı bir dostluk olduğunun altını çizen Sportif Direktör Coşkun Zeren ise, “Zorlu bir deplasman olan Şanlıurfa’ya gidiyoruz. Onların da puana ihtiyacı var. Bizim de puana ihtiyacımız var. Kazanmak için gidiyoruz. Şanlıurfaspor, kendi sahasında seyircisiyle beraber çok coşkulu oynayan bir ekip. İki takım için de zor maç olacak. Şanlıurfa’nın bizim için önemli bir tarafı var. Şanlıurfa şehri, takımı, seyircileri her zaman bizi hep bizi keyifle karşıladı. Orada oynadığımız maçlarda kazansak da kaybetsek de alkışlarla uğurlamışlardır. Yine öyle bir maç olacak. Keşke her 2 takım bu kadar kritik bir süreçte karşı karşıya gelmeseydi. Daha rahat puanlarda karşı karşıya gelebilselerdi. Bizim taraftarlarımız da bu maçta Şanlıurfa’ya gidecekler. Kaybedersek kendimiz için üzüleceğimiz, kazanırsak da Şanlıurfasporlu futbolcular için üzüleceğimiz bir maç olacak. Hak eden kazansın ama dostluklarımız her zaman Şanlıurfa ile devam edecektir” şeklinde konuştu.
Perşembe günü sabah 10.00 uçağıyla Ankara’ya gidecek Samsunspor, daha sonrasında yine hava yoluyla Gaziantep’e uçacak. Buradan da kara yolu ile Şanlıurfa’ya geçip, maça hazırlanacak.

Son Güncelleme: 05.04.2017 23:10
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.