banner388

Samsunspor Bursa'ya hazır 

Kırmızı beyazlı ekipte, Bursaspor karşılaşması hazırlıkları tamamlandı. Zorlu müsabaka öncesinde tesislerde kampa giren Samsunspor'da hedef 3 puan olarak açıklandı. 

Samsunspor Bursa'ya hazır 

Kırmızı beyazlı ekipte, Bursaspor karşılaşması hazırlıkları tamamlandı. Zorlu müsabaka öncesinde tesislerde kampa giren Samsunspor'da hedef 3 puan olarak açıklandı. 

18 Nisan 2021 Pazar 19:40
Samsunspor Bursa'ya hazır 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Bursaspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan çalışmaya sakatlığı devam eden Tomane ile sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılan Burak Çalık, Caner Arıcı ve Kerem Can Akyüz'ün dışında tüm oyuncular katıldı. Kırmızı beyazlı ekipte antrenman hareketlilik ile ısınma, 5’e 2 top kapma, orta, şut, kenar atak ve sonuçlandırma çalışmasının ardından son buldu.


KAMPA GİRDİLER 

Çalışmanın ardından Nuri Asan Tesisleri'nde kampa giren kırmızı beyazlı ekipte futbolcu ve teknik ekiple, iftar sonrasında Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım ile özel bir görüşme yapacak olan Başkan Yüksel Yıldırım, son dönemde yaşanan olumsuzluklarla ilgili oyuncularına seslenecek. Kırmızı beyazlı ekip, yarın akşam Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak kritik maçı kazanarak Süper Lig şansını son 3 maça taşımak istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunsporBursaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2021-04-18 20:16:45

Bence kadro dışın kalanlar Bursaspor dan korktu.Çünkü ilk maçta kapaçak vs...hepsi üzerlerinden geçmişti.

Avatar
He he 2021-04-19 00:23:14

Atı alan üsküdarı geçti geçmiş olsun hepimize boğazımıza dizdiler.

Avatar
samsunlu 2021-04-19 03:45:36

Hazir olsaniz ne yazar.Siz super ligi ruyada gorursunuz bu sezon ama bir dahaki sezona bellki.Hic verilmeyeck maclari verdiniz.Simdi son kalanmaclarin hepsiniz kazansaniz ne olur.?Bekleyin adana demis spor kaybederse belki cikarsiniz superlige.

Avatar
Bir Eğitimci 2021-04-19 13:10:31

Ben hala Samsunsporun süper lige çıkacağına inanıyorum, yeter ki son 4 maçı alsın, ama alamazlarsa play of da hiç şansımız yok