banner388

Samsunspor Bruno'ya talip

Bursa'nın güçlü yerel gazetesi olan Bursa Hakimeyet, yeşil beyazlı ekibin Belçikalı kanat oyuncusu Massimo Bruno'nun Samsunspor'a transfer olacağını yazdı. 

Samsunspor Bruno'ya talip

Bursa'nın güçlü yerel gazetesi olan Bursa Hakimeyet, yeşil beyazlı ekibin Belçikalı kanat oyuncusu Massimo Bruno'nun Samsunspor'a transfer olacağını yazdı. 

06 Ocak 2022 Perşembe 10:45
Samsunspor Bruno'ya talip

Samsunspor Haber - Samsunspor, Bursaspor'un Belçikalı kanat oyuncusu Massimo Bruno'ya talip oldu. Bursa Hakimiyet Gazetesi'nden Süha Gürsoy'un haberinde şu ifadelere yer verildi; Bursaspor, Spor Toto 1. Lig'in ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirmeye çalışırken Massimo Bruno'ya Samsunspor talip oldu. Kırmızı-Beyazlı yönetimin uzun süredir Belçikalı oyuncuyu yakından takip ettiği ve teknik direktör Fuat Çapa'nın isteği doğrultusunda transfere resmiyet kazandırdığı ortaya çıktı. Bursaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna'nın takımda kalmasını istediği oyunculardan bir olan Massimo Bruno konusunda Yeşil Beyazlı yönetimin gelen sürpriz teklif karşısında sergileyeceği tutum merakla bekleniyor.

TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Sezon başında Bursaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Massimo Bruno ofans hattında sergilediği üretkenlikle takımın en önemli oyuncularından biri haline geldi. Belçikalı futbolcu hem orta saha hem de kanat organizasyonlarında etkin rol üstlenirken, ligde 17 maçta 4 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu. 28 yaşındaki Massimo Bruno beklenmedik transfer gelişmesi hakkında sessizliğini korurken, yeni yıl tatili için gittiği ülkesi Belçika'dan geri döndü ve Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde takımla birlikte çalışmalara başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.