banner388

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ortaklıktan çekildi!

Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık düzenlediği basın toplantısında Samsunspor A.Ş.'de bulunan ortaklığından çekildiğini duyurdu.

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ortaklıktan çekildi!

Samsunspor Kulüp Başkanı İsmail Uyanık düzenlediği basın toplantısında Samsunspor A.Ş.'de bulunan ortaklığından çekildiğini duyurdu.

12 Kasım 2019 Salı 13:11

Samsunspor Kulübü Derneği Başkanı ve Samsunspor A.Ş. ortaklarından İsmail Uyanık, kulüpteki çift başlılığı sona erdirmek adına Samsunspor A.Ş’deki görevini bıraktığını açıkladı.

Son Güncelleme: 12.11.2019 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÖKMAN bANDIRMA DAN 2019-11-12 16:45:56

biz senin duygusallığını sevdik. ancak hatalar bu duygusallıktan kaynaklandı. En baştan başlasak bir çok şeyi farklı yaparsın, eminim. giderken bile futbolculara bir şey söyletmedin. EFSANESİN.
ŞİMDİ KALDIK YERLİ TURUMP 'LA BAŞBAŞA.

Avatar
Serhat 2019-11-12 13:17:34

İstifa etmesinde baştan sona kadar haklı

Avatar
Samsunspor 2019-11-12 13:45:37

İsmail Uyanık Bey Samsunspor'a küstürülüp istifa ederse bende tüm hissiyatım ve benliğimle taraftarı olduğum Samsunsporluluğumu askıya alırım. '' Demiştim. Bu taraftar böyle kaliteli bir insanı hak etmedi. An itibariyle benim için Samsunspor bitmiştir. Saygılar.

Avatar
Canik 55 2019-11-12 13:58:36

Hayırlısı olsun Başkanım. Biz seninle zirveye çıkıp mutluluklar yaşadık hiçbir zaman ben demediniz her zaman biz, beraber dediniz. SAMSUNSPOR'u gerçek SAMSUN çocuklarının yücelteceğine inananlardanım. Biz Fatih Uraz, Jovanovski, Zafer, Muzaffer, Yaşar, Emin,Rıfat, Savaş, Orhan, Tanju, Erol onbirini 19 Mayıs Stadı'nda seyreden jenerasyon olarak sadece senin Başkanlık döneminde o başarılı çizgide SAMSUNSPOR izledik. O zaman yanınızda kimse olmadığı gibi engel olmak için uğraşanlar o gün de vardı. Bugün tribünlere bakıyorum da taraftardan çok seyirci var. Bir zamanlar rahmetli Süleyman Seba için, Ahmet Dursun, Seba gitsin diye bağırtılan tribünleri maalesef bizim tribünlerde görmeye başladım. Dışarıdan bir el mi ? İçeriden mi? bilemedim. Hakkınızı helâl edin...

Avatar
İbrahim Yılmaz 2019-11-12 21:14:29

Başkan seni birileri istemedi sebebi senin büyüklüğünden korktular çok bunu yapanlar yüzde yüz Samsun ve büyük samsunspordan intikam almak almak ve samsunsporlu bir üste çıkmasın istemiyenler yazıklar olsun sen her zaman büyüksün ve öylede kalacak BAŞKANIM

Avatar
Turgay 2019-11-13 10:06:07

Söylenecek çok söz kalmadı efsane başkanı kaybettik daha takimdanda kimse birşey beklemesin bekle bizi 3.lig geliyoruz

Avatar
emre 2020-10-13 15:28:08

Samsunspor gecmisteki basarisina asla kavusamiyacak.Elindeki kadronun kiymetini bilmeyip büyük takimlara para karsiliginda futbolcularini satan yöneticiler malesef Samsunun süperlige cikisini göremiyeceklerdir....