banner388

Samsunspor-Balıkesir maçına nasıl bilet alınır?

Samsunspor-Balıkesirspor maçına nasıl bilet alınır? Sanırım Samsunspor taraftarlarının maç öncesi yanıtını en çok merak ettiği soru bu olsa gerek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen stadyuma giriş şartlarını sizler için derledik. 

Samsunspor-Balıkesir maçına nasıl bilet alınır?

Samsunspor-Balıkesirspor maçına nasıl bilet alınır? Sanırım Samsunspor taraftarlarının maç öncesi yanıtını en çok merak ettiği soru bu olsa gerek. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen stadyuma giriş şartlarını sizler için derledik. 

20 Ağustos 2021 Cuma 15:06
Samsunspor-Balıkesir maçına nasıl bilet alınır?

Samsunspor Haber - Eğer iki doz Covid-19 aşısı vurunduysanız ve ikinci doz aşının üzerinden 14 gün geçmiş ise bilet alabilirsiniz. Covid-19 geçirmişseniz ve karantina sürecini tamamladığınız andan itibaren 180 gün süreyle bilet alabilirsiniz. İki doz Covid-19 aşısı yaptırmadıysanız müsabakadan en az 48 saat önce PRC testi yaptırmanız ve test sonucunun negatif olması halinde bilet alabilirsiniz. Eğer TFF talimatı yürürlüğe girmeden önce kombine aldıysanız ve iki doz aşınızın üzerinden 14 gün geçmemiş ise müsabakadan en az 48 saat önce PRC testi yaptırmanız ve test sonucunun negatif olması halinde stadyuma girebilirsiniz.

KİMLER STADA GİREMEZ ? 

Eğer 12 yaşın altındaysanız bilet alamazsınız. 12 yaşınızı tamamladıysanız TC Sağlık Bakanlığı tarafından size aşı tanımlaması yapılmış ise 60 gün içinde aşılarınızı yaptırmazsanız stadyuma giremezsiniz. 12 yaşınızı tamamladığınız halde iki doz aşı yaptırmadıysanız, son 48 saat içinde set yaptırıp negatif olduğunuzu kanıtlamadığınız taktirde stadyuma giremezsiniz. Eğer yabancı uyrukluysanız, Passolig kartınızı pasaport numaranız ile çıkarmışsanız ve aşı durumunuz TC Sağlık Bakanlığı tarafından işlenmemişse bilet alamazsınız.

Bilet alırken, bilet transfer ederken, stadyuma girerken dikkat !..

* Passoliğ.com.tr ve Passo mobil uygulamasından bilet alırken veya bilet transfer ederken TC Kimlik no ve HES kodlarını ilgili alanlara girmeyi unutmayın. 

* HES (Hayat Eve Sığar) uygulamanızın güncel olduğundan, HES Kod Ayarları bölümünün altında bulunan Risk Durumu, Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu alanlarının paylaşıma açık olduğundan emin olunuz.

* Maça giriş hakkı olan tüm bilet sahiplerine maç günü HES kodu üzerinden tekrar sorgulama yapılacağını unutmayın.

* Riski olan veya belirlenmiş kriterlere uymayan kişilerin stadyuma girişleri bloke edilecektir. Bu konuyla ilgili bilet sahibine sms ve e-mail ile bilgilendirme yapılacaktır.

* Eğer bilet sahibi stadyuma giriş kriterlerini karşılamıyorsa maç günü biletini gerekli kriterleri sağlayan bir başkasına transfer edebilir.

* Balıkesirspor logolu Passolig kartları haricindeki tüm Passolig kartları ile bilet alınabilir. 2021-2022 sezonu boyunca misafir takım taraftarları stadyuma alınmayacaktır.

* Bir taraftar farklı TC Kimlik numaraları girmeyi kaydıyla 5 adet bilet alabilir. Bilet alınacak her taraftarın HES kodunun olması zorunludur.

Kaynak: kanaldaa.com/

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.