banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor Aykut Demir'i listesine aldı

Yılport Samsunspor'un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, devre arası transfer çalışmaları kapsamında ellerinde 300'e yakın sporcu isminin bulunduğunu bunların arasında Giresunspor ile yollarını ayırmak üzere olan stoper Aykut Demir'in de olduğunu söyledi. 

banner269

Samsunspor Aykut Demir'i listesine aldı

Yılport Samsunspor'un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, devre arası transfer çalışmaları kapsamında ellerinde 300'e yakın sporcu isminin bulunduğunu bunların arasında Giresunspor ile yollarını ayırmak üzere olan stoper Aykut Demir'in de olduğunu söyledi. 

28 Aralık 2018 Cuma 11:30
Samsunspor Aykut Demir'i listesine aldı

Yılport Samsunspor'un Giresunspor'un tecrübeli stoperi Aykut Demir ile görüştü iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kırmızı beyazlı taraftarların büyük bölümünün bu oyuncunun transferine karşı çıkarken gözler yönetime çevrildi. Konuyla ilgili görüşmede bulunduğumuz kırmızı beyazlı ekibin transfer komitesinde yer alan tecrübeli isim Ercan Koloğlu, "Biz sadece Aykut Demir ile görüşmüyoruz" dedi. 

TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN 

Oyuncu portföylerinin son derece geniş olduğunu ve bu anlamda listelerinde 300'e yakın oyuncu isminin bulunduğunu vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin efsane kaptanı Koloğlu, "Kulübümüz için faydalı olacak oyuncuları seçmeye özen gösteriyoruz. Taraftarlarımız içini ferah tutsunlar. Gereken neyse yapılacak" dedi. Öte yandan kırmızı beyazlı ekibin Hatay'dan transferi Yılmaz Özeren'in ise bugün Samsun'da olacağı açıklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pepe 2018-12-28 12:49:26

Bu nasıl bi tip futbolcu mu cami hocasımı bellı değil.

Misafir Avatar
Memo 2018-12-28 19:50:39 @Pepe

Niye sakal biraktı diye mi illa küpe mi takması gerekiyor yada dövme mi yapması gerekiyor bu ne bicim zihniyet

Beğenmedim! (4)
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-12-28 14:17:02

Aykut Demir iyi futbolcu olabilir ancak Büyük Atamızın bir sözü vardır"Ben sporcunun zeki,çevik ve Ahlaklı sini "seviyorum.İste Aykut'un ahlak yspudi Samsunsporumuza uygun mu değil mi?Buna Yönetim Karar versin.
Bize göre faydalı olacağını düşünmüyoruz.

Avatar
Metin 2018-12-28 16:37:03

Aykut alınmasına Taraftarların tepki vereceği bir oyuncu şimdiden sosyal medyada tepkiler var alınmamalı alınırsa taraftarlar küstürülür.Bu oyuncu Giresunda disiplinsiz davranışlarda bulunuyordu takımda ikilik çıkaran bir oyuncu ben İsmail başkanın onay vereceğini asla ve asla düşünmüyorum.

Avatar
AHMET 2018-12-28 17:28:21

takımın disiplinini mi bozmak istiyorsunuz. yoksa samsunun başarısını istemeyen aykutun hemşerilerinin bir oyunu mu bu!

Avatar
AHMET 2018-12-28 17:41:55

geçen sezon giresunda samsuna karşı tek başına öyle bir savaştı ki....bu onun samsuna nasıl bir düşünce içinde olduğunun bir göstergesidir...hem trabzonlu bir uşak asla ve asla samsunspor için candan oynamaz onların bedenleri burada ruhları oradadır! kesinlikle aldığınız futbolcular trabzonlu olmasın iyiliğimiz için gerçek bu

Avatar
Osman 2018-12-28 17:24:24

Bu kulübün değerlerine layık bir oyuncu değildir. NOKTA.

Avatar
Gurbetçi 2018-12-28 22:33:03

...atin iyisine doru...yiğidin hasına deli derler...giresunda uyumsuzluk olduysa suçun bu çocukta olduğunu nerden biliyorsunuz ...aslını astarini bilmeden böyle peşin hüküm, müslümana yakışmaz herşeyden önce...giresunda yonetim adsm olsaydi kac haftadir ust uste yenilip dip yapmazlardi...yonetimin taahutlerini tutmadigini da duyduk...sorun bence yonetimde ...futbolcu helede defans oynayan deli olmalı...hatirlatirim sarıyerde yediğimiz golü, adam harmanlıyor bizim ceza sahasında, defansın tamamı kibar feyzo gibi refakat ediyorlar adama...olacaktı orda aykut gibi adam , usulünce verecekti ayağını eline...futbol, helede bu ligde böyledir...sancaktepe maçında yediğimiz 3 golü hatırlayın ...hepsi abes bir savunma anlayişi...adam gibi sert yapsaydık yaklaşamazlardı bizim kaleye...hemen yargısız infaz yapmayın arkadaş...böyle deli ruhlu yiğitler lazım...forvette ve de defansda...bence iyi olur...saçı sakalı kimseyi ilgilendirmez....gelsin...işini tam yapar bence...

Avatar
Çemişgezekli 2018-12-29 11:56:43

Bu sporcumu yoksa işidlimi.. Ben bunu yolda görürsen döverim..